2017. január 8.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tegnap voltunk először itt, habár tatabányai vagyok sok éve. Nem is tudom, eddig miért maradt ki. . . Belépve rögtön köszöntek előre (! ), majd leültünk az asztalhoz, ahol a vázában friss rózsa volt (nem mű, meg egyéb haszontalanságok). A pincérek felvették a rendelést,kissé bizonytalan mozgásuk volt,de hát fiatalok még, majd megszokják a "törődést".
:) Az étel mennyisége pont megfelelő volt(nekem legalább is,mert sokat eszem), a többiek láttam, csomagoltattak haza. Minősége is kifogástalan volt, bár én főzni tudóként talán kicsit kevesebb petrezselymet tettem volna a rizibizibe. Aztán jött a vécé, ami ugye értékeléskornem egy utolsó értékelendő tényező. Semmi retro, semmi bűz, maximális tisztaság, kellemes illatosító illat. Összességében mindent 5-re értékelek, és ajánlom a környéken lakóknak. (Ajánlott az előre asztalfoglalás, mert hétvégén telt ház van. )
2016. október 8., kollégákkal járt itt 55Hatalmas és ízletes adagok, mindenkinek ajánlható, ráadásul osztrák határ közelsége ellenére kedvező ár-érték arányú is! Barátságosak a kiszolgálók, gyorsan kiszolgáltak annak ellenére, hogy délben, ebédidőben voltunk itt. Asztalt foglaltunk, nem feledkeztek meg rólunk. . .
A vadpörkölt dödöllével mindenkinek melegen ajánlható, akárcsak a májgombócleves.