2017. augusztus 27.gyerekekkel járt itt 35 Avval kezdeném nem néztem utána a szálloda értékeléseinek az utazás ellőtt sajnos. A reggelli egysíkú olcsó felvágottak ihatattlan "kannás almalé és narancs". Rátotta,virsli,főtt tojás stb mutatóban sem. A vacsorákból a levesek gazdaságosak:raguleves hús és zöldség nélkül,brokkolileves kenyérkocka nélkül.
A főételek elfogadhatóak. A kinti medence hideg,és nem értem mit jelent itt pontossan a wellnes fogalom. Reggel 7 órakor nincs sosem melegvíz a csapok olyan hangossak, hogy nem meremtem használni a szomszéd szobák miatt. A padlószőnyeg kopott illetve a szezon előtt, hogy nem volt ki takarítva az 100%. Porszívózás vszínűleg csak elutazáa után. A zárt parkoló éjjel nyitva, nem értem erre miért számolnak fel költséget. Az ágy feltámlája kikopva vmivel elkellene takarni mert ez nagyon vissza taszító. A pótágy itt is kényelmetlen. A szobai világításon is volna mit agyalni(60W-os világítás)Az étteremben egy hétig nem volt abroszcsere. Ennyi röviden,és higyjék el ezt nem egy nagyigényű ember írta. Csak eszembe jutott vmi. :a sötétítő függöny átlátszó, az ember így hajnalban kel,a kinti medencéből pedig a másik ember belát akaratlanul is. Biliárd asztalt nem lehet használni, azon van a svédasztal.