2019. március 29.gyerekekkel járt itt 35 3 nap 2 éjszakát töltöttünk itt. A személyzet 99% a nagyon kedves és segítőkész. Sajnos itt is van kivétel. 4 szobánk volt, nagy családdal voltunk: egy szobába olyan koszos volt a WC hogy kérni kellett az újra takarítást. Akinek nincs gyereke annak remek hely, jól az ételek is. Sajnos gyerekkel már más a helyzet.
A téli szezonba nincs beltéri gyermek medence. Csak egy kevert vizes termàl az se gyerekeknek. Korlátozott ideig lehet benne fürdeni. A játszóház rendben lenne egy 2v3 csillag esetén, de messze elmarad egy 4 csillagos szállodához. Az elszámolásnál nálunk is gond volt. Valahogy nem találódott az előleg. Összességében ha a gyermek részt leszámítjuk egy nagyon jó hely amit ajànlanék. De a gyermekbarát jelzőt viszon én levenném a cégérről mert ahhoz ez a szint nagyon kevés. ( viszonyítva a többi ilyen kategóriájú szallodahoz. ) Az árról csak annyit, hogy ennek 3+2 nek az árából volt már hogy 5 nap 4 éjszakát voltunk szintén 4 csillagos szállodában. Tehát kissè drágább de ez ugye Hajdúszoboszló.