2018. február 1.a párjával járt itt 55 Vasárnap ebéd előtt érkeztünk meg Egerbe. Nem volt még 12 óra, de férjemmel úgy döntöttünk, megebédelünk. Ez az étterem esett utunkba. Teljesen üres volt. Egy idős úr mondta, hogy fél egy felé érkezik a vendégek többsége,de ha ebédelni szeretnénk, hozza az étlapot.
Egy kedves hölgy vette fel a rendelést, ami nem volt egyszerű, mert a férjem glutén érzékeny, én pedig vegetáriánus vagyok. Mind ez nem jelentett problémát. Frissen készült ételeket kaptunk, ráadásul nagyon finomakat. Az italok is rendben voltak, az Egri Korona Borház boraiban nem szoktunk csalódni. Időközben az étterem is megtelt.
2017. október 23.családjával járt itt 25 Az épület szép, patinás. Elhelyezkedése jó. Az étkezés szörnyű. Négy csillagos hotel nem engedhet meg ilyet magának! Gyanúm már akkor felmerült, amikor utazásuk előtt arról érdeklődtem telefonon keresztül, hogy a szállodában kapunk-e ebédet. / Fiam születésnapját ünnepeltük. Gondoltuk, ebéd körül érkezünk,és így helyben megünnepelhetjük.
/ Akkor a recepciós említette, hogy a konyha felújítás miatt szünetel, a félpanziót is úgy biztosítják, hogy más helyről szállítják az ételt. Rákérdeztem, hogy ebből nem szokott gond lenni,mire ő azt mondta, hogy nem. Hát csalódtunk.
2017. október 18.a párjával járt itt 25 A szép időre való tekintettel kellemes kirándulást tettünk a Brunszvik-kastély kertjében. Ott tábla hirdette, hogy 10% kedvezményt kapunk,a látogatói jegy felmutatásával az étteremben. Kellemes hely, kedvesnek tűnő pincérek fogadtak bennünket. A rendelést felvevő főpincér, /vagy tulaj/ az étellel kapcsolatban a kérdésünkre korrekt választ adott, és ígérte, hogy kérésünket tolmácsolja a szakácsnak.
/Jól átsütve szeretjük a húsokat/ Az ételt elfogyasztva rájöttünk. hogy rossz választás volt a hely. Íztelen volt, a fokhagyma hiányzott a tésztáról, a snidlinges tejfölön újhagyma volt, a hús pedig nem volt omlós. Férjem háromszor jelezte a pincérnek, hogy kenyeret kér. A kenyér az utolsó falatokhoz érkezett meg, de akkor már minek! A fiatal pincérhölgynek jeleztük, hogy jogosultak vagyunk kedvezményre, de kedvesen elutasította, mondván kell hozzá egy kupon is. A főpincér számla fizetésnél elfogadta egy kis magyarázattal a belépést igazoló blokkot. Összességében azt tapasztaltuk, hogy hiába a főpincér /vagy tulaj/ kedvessége, jó hozzáállása, ha beosztottai nem jól teljesítenek. Ennek függvényében nem ajánlom a helyet.
2017. április 27.a párjával járt itt 45 Mátrafüreden járva, igyekszünk a Benevárban elfogyasztani az ebédet. Mindig teltház fogad bennünket. Az étterem jó belső kialakítása miatt sikerül azért egy szabad asztalt találni. A pincérek kedvesek,készségesek. A megrendelt ételre több mint háromnegyed órát kellett várni. A pincér hozzáállása viszont nagyon korrekt volt.
Tájékoztatott bennünket, hogy egy nagyobb társaság rendelése lefoglalja a konyhát, de megértést kért, illetve időnként szólt, hogy kb. mennyit kell még várni. Ha legközelebb arra járunk akkor is betérünk. Az étel friss és finom volt.
2017. április 25.barátokkal járt itt 45 Baráti társasággal érkeztünk egy hétvégére. A helyválasztás tökéletes volt, mert a tavaszi tél megtréfált volna bennünket egy Mátrai szállodában. A szoba tiszta és szép volt. Kedves volt a napi idézet az asztalon mely a "Mosolygós szállodára" utal. Szobánk a földszinten volt, és sajnos csatorna szag volt másfél napig.
A fürdőszobában a zuhanyzónál lévő tusfürdőflakon üres volt. Reggel szóltam a recepción, ahol kedvesen közölték, hogy intézkednek. Sajnos ez nem történt meg. A reggeli átlagos volt. A három csillagnak megfelelő. Összességben a személyzet kedves volt. A wellness rész nem működött, de a szálloda honlapján ez jelezve volt. A környékbeli kirándulásokhoz kiváló elhelyezkedésű a szálloda
2017. április 18.családjával járt itt 55 Húsvét vasárnap tértünk be ebédelni a családommal. A gyönyörű panorámával és nagyon szép belső kialakítással bíró étterembe egy kicsit félve léptem be, mert nagyon sok vendég volt. Találtunk szabad asztalt. A pincér egyből ott termett. Nagyon készséges volt. Italunkatis gyorsan megkaptuk, és ételrendelés is zökkenőmentesen ment.
A kiválasztott ételt a szakács kívánságunknak megfelelően készítette el. Dicséret a szakácsnak, dicséret a kiszolgáló személyzetnek. Nagyon kellemesen eltöltött húsvéti ebéd volt. Ajánlom a helyet mindenkinek! Ha arra járunk, nem hagyjuk ki!
2017. április 18.a párjával járt itt 55 Konferencia miatt érkeztünk a szállodába. Egy éjszakával meghosszabbítottuk ott tartózkodásunkat. Gyönyörű helyen, kellemes környezetben helyezkedik el. A személyzet minden egységben nagyon kedves, segítőkész. A tisztaság nagy. A konyhája remek. Minden étkezés élmény volt a sok finomság miatt.
Dicséretes, hogy ügyelnek arra, hogy helyi termékek /sajt, pékárú/ asztalra kerüljenek. Nagyon jó a borkínálatuk. A wellness részleg kialakítása és elhelyezkedése is nagyon jó. Ajánlom mindenkinek. Mi biztos vissza fogunk térni.
2017. április 18.családjával járt itt 25 Húsvétkor családommal kirándulni szeretünk a hegyekben. A hotelt elhelyezkedése miatt választottuk. Az első meglepetés akkor ért bennünket, amikor megérkezésünk után a fürdőszobában csótánnyal találkoztunk. Jeleztük a személyzetnek, Ők kedvesek és készségesek voltak. Mondták, hogy még ilyen nem fordult elő, bár a takarítónő csótányirtó spray-vel érkezett.
Az étkezések is kellemetlen emlékként maradtak meg. A hotel tudta, hogy hány fő érkezett, de az étterem ezzel nem foglalkozott. Nem volt elég asztal, az ételek pedig rossz minőségű menzai kosztnak feleltek meg. Senki nem foglalkozott azzal, hogy kiürül a tál, hogy a használt tányért leszedjék. Bár svéd asztalosnak volt meghirdetve, de szerintem két fogás nem meríti ki a fogalmat. Én vegetáriánus vagyok. A pincér nagyon kedves volt, mert jelezte a konyha felé. Sajnos /de talán jobb is/ nem tudom mi történt a konyhában, de egy saláta ágyon lévő grillezett sajtért nem tudom miért kellett háromnegyed órát várnom. A következő kellemetlenség távozáskor ért bennünket. Az étterem mint más vendégnek is félre számlázta a fogyasztást. Az előttem fizető úrral 1700 ft helyett 17000 ft-ot akartak kifizettetni. Összességében a hotel szép helyen van, a személyzet kedves és készséges, de a többin van mint javítani.
2017. április 4.a párjával járt itt 55 Még február elején töltöttünk egy hetet Siófokon, de elfoglaltságom miatt nem tudtam írni. Úgy gondolom, szezonnyitás előtt is jól jönnek egy étteremnek a dicsérő szavak. A Calvados Siófokon egy olyan étterem, amit az odalátogatónak nem szabad kihagyni. Kedves és közvetlen tulajdonos,az állandó személyzet számunkra garancia.
Évről-évre visszajárunk Siófokra, igyekszünk legalább egy étkezést ott elfogyasztani. Sosem csalódunk. A minőség állandó. Finom ételek és finom italok. Szívből ajánlom.
2016. augusztus 14.családjával járt itt 55Fiaimmal kerestük meg ismét az éttermet. Nagyon szeretjük az ilyen jellegű ételeket. Most sem kellett csalódnunk. Felújított étteremben gyors és kedves kiszolgálás. A felszolgált étel nagy adag volt. Mindannyiunknak nagyon ízlett. Szívesen térünk ide vissza legközelebb is. Mindenkinek ajánlom. A környezet is szép. A tisztaság kiváló.