2018. augusztus 22.barátokkal járt itt 35 Barátaink voltak itt és dicsérték, gyönyörű kilátás nézzük meg újból! 3 asztalnál ültek a többi üres volt. A nagy meleg miatt az üveges teraszon foglaltunk helyet. A pincér kérdésére, hogy étkezünk e,a válasz nem volt, csak szomjasak vagyunk.
Ő közölte, akkor rossz helyen ülünk, mert ezek étkezésre való asztalok, menjünk ki a szabadba, a nagy forróságba kerültünk volna, mert nem volt úgy napernyő, hogy takarja a kinti asztalokat. Barátunk beáldozta magát kért 1 adag palacsintát és mindjárt leülhettünk oda ahonnét elküldtek bennünk. Ez nem vendégbarát étterem, ide többet vissza nem megyünk! Kánikula volt, sok vendég a Balatonon -de nem itt-lehet, hogy más is járt már így ? ! Nem csak az a vendég aki étkezik, hanem az is aki szomjas !
2018. július 14.barátokkal járt itt 45 Barátainkkal voltunk kirándulni Tatán és a Vár megtekintése után ide tértünk be egy ebédre. A kerthelyiség és a belső helyiségek nagyon tetszettek/kívülről úgy tudom hamarosan felújítják, ami ráfér a homlokzatra/ Hát nagy választék nincs az étlapon, de azért mindenki talált valamit. Az ételek nagyon szépen voltak tálalva és finomak is voltak.
A kiszolgálásról, a pincérekről csak jót tudunk mondani. Ami nem nyerte el tetszésünk az a konyha lassúsága volt ! Ilyen sok időt ételre nem mostanában vártunk, pedig sok étteremben megfordulunk kirándulásaink során. Azért ajánlani tudom, mert a minőség megfelelő volt.
2018. június 13.barátokkal járt itt 35 Már többször jártam itt a barátaimmal, de most egy kicsit csalódtam. A kiszolgálás, a pincérek tökéletesek, jó humor, kedvesség, gyorsaság ! Az ételek viszont már nem annyira nyerték el a tetszésünket. A halászlében a hal enyhén szólva "érdekes" ízű volt. Két barátom a főételt langyosan kapta, nem melegen, az íze az jó volt.
A palacsintán a csoki öntet, valami vizes kakaó lehetett, olyan áttetsző színű volt. A mellékhelyiség felszereltsége valami borzasztó, pl. nem lehet az ajtót bezárni, és még a többi hiányosság. Nem értem ez hogyan felel meg az előírásoknak ! ? Azért egyszer talán még próbálkozunk !
2017. augusztus 29.a párjával járt itt 45 A Hotel elhelyezkedése nagyon jó, közel van minden amiért Badacsonyba látogat a kiránduló ! A személyzet kedves, a tisztaság is megfelelő volt. A szobák berendezése egyszerű, de jó. A fürdőben viszont hiányoltunk legalább egy polcot, a zuhanyzóban egy "kapaszkodót ", megérett már a cserére a zuhanyzóban lévő nagyon rozsdás polc.
Az úszómedence lehetett volna egy kicsit mélyebb, ha már egyszer kialakították. A reggeli választéka megfelelő volt. Összességében jó volt itt lenni, de a szobaárak kicsit magasak, a nyújtott szolgáltatásért.
2017. augusztus 2.a párjával járt itt 45 Vasárnap zárva van az étterem akkor jártunk arra, őszintén nem volt bizalom keltő, de másnap kíváncsiságból mégis csak bementünk és jól döntöttünk ! Egyszerű, de nagyon kellemes hely,kedves kiszolgálók, tisztaság és ízletes ételek. Minden választott étellel és itallal nagyon elégedettek voltunk.
Ha Zalaegerszegen járunk biztos megint elmegyünk ide. Másoknak is ajánlani tudom próbálják ki.
2016. november 17.a párjával járt itt 55 Másodszor voltunk a szállodában a feleségemmel , szerencsénkre most is szuper jó időnk volt. A külső medence nagyon jó , csak szerintünk jó lenne kicsit fejleszteni, esetleg oldalt kapaszkodót beépíteni. Kedves a személyzet mindenhol, de az étteremben dolgozók szuper jók. A kaja nagyon finom és bőséges a választék.
A belső medencék a szálloda létszámához képest viszont nagyon kicsik, persze ez csak rossz időben probléma. Az ott töltött napok nagyon kellemesek voltak, meg voltunk elégedve !
2015. november 22.a párjával járt itt 45 Már többször voltunk az étteremben és mindig az összes rendelt étel kitűnő volt. A párommal elmentünk "liba-kacsa" kajára emlékeztünk tavaly is isteni finom volt. Hát az idén ez nem jött össze teljesen. A sült kacsa szeletek kissé "angolosra" sikerültek, de a választott étel íze összességében jó volt !
A Gundel palacsinta csoki öntete nagyon híg volt ezáltal elázott a palacsinta. Ennek ellenére el fogunk menni még ide, de ha akkor is "baki" lesz , váltunk, mert Bükfürdőn nagyon sok kitűnő étterem található !
2015. augusztus 20.a párjával járt itt 55A feleségemmel június végén voltunk a hotelben. A szoba, a környezet, a medencék, az étterem vagyis minden tökéletes volt. Az ételek minősége és választéka is nagyon megfelelő. Már többször voltunk itt és még soha nem csalódtunk! A személyzet kedvessége, udvariassága tökéletes ! Bátran ajánlom a hotelt ismerőseimnek. Nagyon kellemes 2 éjt töltöttünk itt el.
2015. augusztus 16.a párjával járt itt 45 2 éjszakát töltöttünk el a szálló B épületében a nejemmel. A szoba megfelelő volt, pár apróságot kivéve, amit a szerelő azonnal megjavított. Nagyon kedvesek a dolgozók ! A kánikulában isteni volt a külső medence, kellemes a vize, tiszta, jó a " tető" rajt, mert a forró napot tompította. Az étterem kellemes,jó a légkondi !
Hát az ételek egy kissé egyhangúak, hiányoltuk a reggelihez a pl. a paradicsomot, ami pedig nem drága ! a két napi reggeli választék ugyanaz volt. A hotel elhelyezkedése nagyon jó, mert tényleg pár perc séta és a téren vagyunk. Jól éreztük magunkat, a 3 csillagtól körülbelül ez várható.
2015. június 12.barátokkal járt itt 45 Úgy tudom, hogy az Élményfalu a Kehida Termál Hotelhez tartozik, ezért írom itt meg a saját és barátaim véleményét. Már több éve járunk ide, három házaspár. Most töltöttünk el nagyon kellemes 2 éjszakát az Élményfaluban. Kedves személyzet, tisztaság, kényelem, no és idén a szuper idő !
Észrevételünk az lenne, hogy a konyha felszerelését lehetne ill. kellene frissíteni,pótolni ! ! Hiányoltuk/már tavaly is/ pl. a teás csészéket ill. 6 db kellene mindenből, mert 6 fős a ház. Javasolnánk a terasz tetejére, a fa gerendákra valamit tenni, hogy esős időszakban is használható legyen. Egyébként minden nagyon szuper, kellemes ott lenni, reméljük jövőre is megyünk !