2014. augusztus 18.a párjával járt itt 15 Ez a hely valami katasztrófális. A szocializmus egy megmaradt ékköve. Ajándékba kaptunk a férjemmel 4 éjszakát ebben a hotelben. Sajnos nem olvastam utána a hotelnek, mert ha ezt előre tudom soha nem jövök el! Már a bejárat fölött omlik a vakolat. Mi a standard szobát kaptunk a 8. emeleten, ami elméletileg kicsit jobb, mint a classic.
Borzasztó volt. A falak csupa koszosak, mintha valaki megrugdosta volna, a padlószőnyeg csupa foltos. Iszonyatos ecet szag. Az erkélyajtót nem lehet rendesen bezárni. Ablakot soha nem mosnak, összevolt tapogatva, csupa zsír foltos volt. Gusztustalan. Az erkélyen madártoll és -ürülék és tényleg vaspántok tartját össze, ahogyan azt már előttem többen leírták. Az erkélyen is potyog a vakolat. A nyílászárók mindenhol ezer évesek, ami nem volna baj, ha legalább tiszta volna. A fürdőszobában egy sebtapasszal(! ! ) volt összeragasztva a zuhanyfej. Az emeletek végén elhelyezett lépcsős teraszra kimenni életveszélyes, mert jön föl a burkolat sok helyen. A külső fém lépcsők csupa rozsdásak. Az étterem pocsék. A reggeli tojás rántottát vacsorára belekeverték a párolt rizsbe. Természetesen nem volt feltüntetve, hogy tojást tartalmaz, ami egyébként kötelező, mivel allergén anyag. A tányérok piszkosak. A hotel vendégei többnyire nyugdíjasok, akik sajnos nem látják mekkora itt a mocsok. Az egész hotel olyan, mint egy kollégium, az étterem pedig egy menza. Sajnálom azokat, akik itt voltak és ezekért a szolgáltatásokért fizettek. Több 3 csillagos hotelben voltam már Magyarországon, de ilyet soha sehol nem tapasztaltam. Nem vártuk ki a 4 napot. . . sokkal hamarabb eljöttünk.