2023. március 21.a párjával járt itt 35A honlapon dicsérő szavakat olvastunk a konyháról, a választékos ételekről. Sajnos a szálláshelyen nincs étterem, nincs étkezési lehetőség. Csak a minimál reggeli. Ez nem érintett minket jól. Számítottunk rá, hogy az egész napos kirándulás után tudunk valamit vacsorázni. Sajnos nem sok étterem van a közelben, csak egy kisebb görög pizzázó.
2022. október 5.a párjával járt itt 55Remek kiszolgálás, hatalmas választék, gyümölcs és sütemény minden igényt kielégítő kínálata. A város és környéke rengeteg látnivalót, csodahelyet knál. Malom-tó, Tavas-barlang, Badacsony, a hegyek....
2020. június 4.a párjával járt itt 55A szálloda az arborétum mellett található. Csendes, nyugodt, ősfás parkban rengeteg madár dalol reggeltől estig. A konyha kitűnő, bár a vírus helyzet sok pluszmunkát ad a személyzetnek, hogy mindent csomagolni kell. Ennek ellenére nagyon kedves mindenki. A fürdőt még kevesen használták, ezért nagyon kellemes volt órákig egyedül úszkálni a medencékben.