2017. július 22.gyerekekkel járt itt 35 Szép hangulatos szőlő birtok, gondosan ápolt virágokkal fákkal, elszórtan, vendégházzá alakított régi préshazákkal, úszó medencékkel, kedves személyzettel. A házak javarészt szép, régi, de igen kényelmetlen bútorokkal. Dézsában zuhanyozni, felfordított "szőlő puttony"-ban fogat mosni, erőltetett, nekem ez nem jön be.
Ár-érték arány szerintem rossz, nagyon drága, igaz szinte egész nyáron telt ház van.
2017. július 22.gyerekekkel járt itt 55Csákberényi szállásunkon ajánlották az éttermet.
Nem csalódtunk, kellemes vidéki hangulat, profi kiszolgálás, jó ételek.
A felszolgáló négyéves unokánkkal, egy pillanat alatt megtalálta a hangot, és felvette rendelését.
Az ajánlott borok kiválóak, bizony tanultunk megint valamit.
Gyereksarok.
Biztos visszatérünk.
2016. július 27.gyerekekkel járt itt 55Nagy területen terül el a fürdő.
Sok medence van, de számunkra a gyerek medence volt a legfontosabb.
A fürdő mester folyamatosan figyelte a gyerekeket és a kísérőket, ha szükséges rájuk szólt.
Gyakorlatilag a vendégek 90 százaléka szlovák, vagy lengyel.
Egyetlen problémánk a nyári melegben az volt hogy mindegyik medence vize meleg volt, bár ez nem sok embert zavart.
2016. április 30.gyerekekkel járt itt 35Egy hajón vacsorázni a Dunán különleges élmény, így elnézi az ember a harsány de szimpatikus kiszolgálást, és a gyenge konyhát.
Hogyan lehet egy bécsi szeletet rosszul elkészíteni?
Itt tudják.
A hús rágós, a kapott hagymás krumpli saláta egy vicc.
Jól éreztük magunkat, de ez a "csapatunknak" köszönhető.
Ennek ellenére talán még vissza is jövünk. .
2016. március 30.családjával járt itt 55 oha sem mentem volna "bor hotelbe", mert sznob uriaskodó mutatványnak tartottam. Felnőtt gyermekeim rábeszélésére jöttünk, utánuk ide. Szerencsénkre. A szállás, a kiszolgálás, általában a vendéglátás hibátlan. Az hogy a Gere borok minősége nagyon jó ez nem újság, de ahogy elénk kerültek ebéd, vagy vacsora közben ezek az italok, az csak fokozta az élményt.
A wellness rész nem nagy, de nem ez az igazi vonzerő, nem is voltak sokan benne. Gyerekeknek egy kis gyerek sarok volt csak, de unokánkon kívül két kisebb gyerek volt a hotelbe telt háznál. Az árak nem olcsók, de amikor jöttünk ezzel tisztába voltunk, a kapott szolgáltatás ezzel arányos volt.
2016. március 30.családjával járt itt 35Eleinte magukat viccesnek tartó (sündisznó leves), tolakodó pincérek adják meg a hangulatot.
Miután nem voltunk rá vevők, visszavettek.
Az épületet szépen felújították, jó lenne egy kerthelyiség.
Az étel közepes, de jobb mint a mellette lévő István tanyában.
Tekintettel hogy a környéken nem nagyon van másik étterem, közel van, vissza fogunk jönni.
2016. február 29.családjával járt itt 55A kiszolgálás, általában a vendéglátás hibátlan.
Az hogy a Gere borok minősége nagyon jó ez nem újság,
de ahogy elénk kerültek ebéd, vagy vacsora közben ezek az italok,
az csak fokozta az élményt.
Figyelmes személyzet ami ott van rögtön, de csak amikor szükséges.
Nem olcsó hely, de az ár érték arány teljesen rendben van.
Ha ismét erre visz utunk, biztos ismét betérünk.
2015. szeptember 2.a párjával járt itt 35Azért mentünk ebbe az étterembe mert itt csak jót írtak róla, és a város közepén van. Mi a kerthelyiségben ültünk le. A kapott ételek csak a közepest érték el nálunk. Igazából rendeltünk, ettük, fizettünk és továbbálltunk, nem marasztalt a hely.
A szomszéd asztalnál étkező kutya aranyos volt.