2015. augusztus 18.gyerekekkel járt itt 55 kb 8-9 évvel ezelőtt már jártunk itt, az akkor még a 2 éves kislányunkkal, de akkor már megfogott a hely hangulata, varázsa, csendessége, klímája az árnyékot adó szőlőlugas alatt. A kiszolgálók kedvessége, az ételek mennyisége, minősége. Akkor megfogadtuk, hogy ha újra Tihanyban járunk felkeressük Pál úr csárdáját.
Idén útba ejtettük a Félszigetet így nem volt kérdés hol töltsük el az ebédünket. Örömmel tapasztaltuk a hely mit sem vesztett a fentebb leírt pozitívumaiból és újra nagy megelégedéssel távoztunk. :) A hangulat, a kedvesség, az ételek igazi kikapcsolódást nyújtottak. De tessenek kipróbálni nyugodtan és azonnal beleszeretnek :)
2015. július 13.gyerekekkel járt itt 55Családdal mentünk, hármasban. Én már voltam többször üzleti ebéden itt, az ételek finom íze miatt úgy gondoltam elhozom a családomat is.
A kiszolgálás, rendelésfelvétel, várakozás teljesen emberi időben, körülmények között történt. Minden amit rendeltünk, friss, finom volt. A kiszolgálás kedves, minden plusz kérésünket azonnal, gond nélkül teljesítették.
2014. július 27.családjával járt itt 15 Nagy családként érkeztünk. első kérdésünk az volt, hogy 15-en vagyunk, tudnak e így is, előzetes bejelentés nélkül fogadni. A válasz pozitív volt így leültünk a teraszra 3 egymás mellé szóló asztalhoz. Az italrendelés felvétele után jött az étel rendelés is. Sorban felvette a tulajdonos mind a három asztalnál a kért ételeket.
Közben az italokat kihozták. Eltelt már több mint 40 perc mikor az első asztalhoz megérkeztek az első ételek. Aztán egy újabb 10-15 perces szünet és sorba kettesével, hármasával kapta a kis csapatunk a kért ennivalókat. A lassúsággal igazából nem lett volna gondunk, de majd 1,5 órával a megrendelés után már szóvá tettük, bent, nem a vendégek előtt, hogy azért együtt lennénk, és a csapat első fele már jól lakott mi még sehol nem vagyunk és közben az utánunk egy órával betérők is hamarabb kapják ugyanazt az ételt amire mi várunk. Erre kifelé közli lekezelő hangnemben a tulajdonos, idézem: "Miért az Ön felesége egy négy fogásos ebédet hány óra alatt készít el? " Egy elnézést sem kért a késedelemért. Megértőek vagyunk pedig tényleg, de hogy a jóval később érkezők hamarabb kapják amit mi, és még a tulajdonosnak állt feljebb. . . jelzem jó ha 30-40% (velünk együtt 20-22-en. . . ) volt a vendégek száma, mi lett volna ha telt ház lenne? Mondhatnám hogy savanyú a szőlő, az én ételem pl finom volt ennek ellenére, de a krumpli püré eszméletlen sótlan volt, a másik hölgy karfiolja meg hal ízű. . Egész héten mindig máshol ettünk, sehol nem találkoztunk ilyen lassúsággal és főleg ilyen nem vendég központúsággal. Szóval ha csak teheti kedves olvasó kerülje ezt a helyet. Még 10-15 perc autókázás és biztos jobbat kap. :)