2020. február 5.gyerekekkel járt itt 45 Az első szempont, ami miatt ezt a szálláshelyet választottuk, hogy Balatonra néző szobát ajánlottak. A képek alapján jónak tűnt, a kilátás meg is volt, csodálatos. De a többi, hát nem egy 4 csillaghoz passzoló. A szoba berendezése kis javításra szorulna, a szakadt függönyről nem is szólok, meg az üveges szekrény ami a mosogató fölött volt, nem mertük kinyitni, le ne szakadjon.
A fürdőbe elég fura a csap a mosdóhoz, a fele víz mellé megy. A személyzet mind a recepción, mind az étteremben kedves volt. Viszont az étkezéssel nem voltunk megelégedve. Vacsoránál csak 2 féle főételből lehetett választani, amik nem voltak finomak, az ital árak nagyon magasak. A reggeli svédasztalos volt, volt választék. A wellness részleg egy másik épületben volt, az öltözőbe nem volt fűtés, vizesen kellemes volt ott öltözni. Gyerekeseknek nem igazán ajánlom, van ugyan egy kicsi játszótér szerűség, de más nekik semmi.
2019. szeptember 25.gyerekekkel járt itt 35 Sopron felé félúton ebédelési lehetőséget keresve az interneten találtunk rá a Nádasdy Vendéglőre, itt vasárnap is volt menü elfogadható áron. A leves finom is volt (húsleves tésztával), viszont a második fogás (párizsi szelet zöldséges burgonyával), hát hagyott némi kívánni valót maga után.
A leves kihozatalára is elég sokat kellett várni. A pincérhölgy kedves és udvarias volt.
2019. szeptember 25.gyerekekkel járt itt 45 Sopron várost és környékét szerettük volna megnézni, azért ezt a szállodát választottuk, mert jó helyen van, árérték arányban jó volt, jók voltak az értékelések, bár tudtuk, nem egy modern szállodába fogunk menni. Hát nem csalódtunk. A szobával annyira nem voltunk megelégedve, kicsit elmaradott (szőnyeg, bútorok, a fürdőszobába a zuhanynál lévő csap, a zuhanyfüggöny).
A személyzet mindezt kárpótolta, a recepción nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, az étterembe szintén. Az ételek is finomak és változatosak voltak. A wellness részleget egyszer néztük meg, nem egy kisgyerekes családnak való. Abban a 3 napban amit ott töltöttünk, a szálloda vendégeinek 95 %-a nyugdíjas korú volt, gyermekünk meg is jegyezte, olyan mintha egy nyugdíjas otthonban lennénk :-).
Hotel Lövér válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük véleményét! Máskor is várjuk sok szeretettel!
2019. október 17., Hotel Lövér
2019. augusztus 26.gyerekekkel járt itt 55 Szép környezetben, nyugodt helyen lévő, nagy udvarral, medencével rendelkező Vendégház, amelyről csak jót tudunk mondani. A szobák tágasak és tiszták, a reggeli változatos, friss. A szállásadók nagyon kedvesek, segítőkészek. Egy éjszakát töltöttünk csak a Vendégházban, ami feltöltődés volt.
Aki pihenésre vágyik egy nyugodt környezetben, ide menjen, csak ajánlani tudom.
2019. június 19.gyerekekkel járt itt 55 Csodálatos helyen van a hotel, a Kis-Duna parton, a kilátás a Bazilikára megnyugtató látvány volt mind a szobából mind a fürdőből. Két éjszakát töltöttünk a hotelben 5 éves kisfiúnkkal. A szoba tágas és tiszta volt, amit hiányoltunk, az az erkély.
Az étterem hangulatos, az ételek nagyon finomak és változatosak voltak, bármely időpontban mentünk, mindig mindenből bőven volt, folyamatosan töltötték fel. A fürdő is szuper, kisfiúnk a csúszdákat nagyon élvezte. A medencéknél hiányoltuk a lábmosót. Az esti séták hangulatosak voltak, közel van a Duna és a Bazilika is. Szép élményekkel gazdagodva jöttünk haza.
2018. december 11.gyerekekkel járt itt 45 Két éjszakát töltöttünk a CE Plaza Hotelben egy 5 éves kisfiúval. Összességében nem volt rossz a két nap annak ellenére, hogy előtte sok negatív kritikát olvastunk, amiket aztán meg is találtunk. Az ételek finomak voltak, a wellnessben a gyermek nagyon jól érezte magát, a szaunák jók voltak, a játszó szoba is jó.
A személyzet is kedves volt. Egyedül talán a szoba, ami nagyon kifogásolható. Parkettás szobát kaptunk, a kétszemélyes ágy végébe volt berakva egy pótágy, amitől aztán mozdulni is alig lehetett a szobában. Szekrény nem volt, a ruháinkat nem tudtuk kipakolni, így a nagy táskákat is még kerülgetni kellett. A fürdőszobában nem volt törülköző szárító, így nagy gondot jelentett, hogy a két nagy törülközőt, a gyermek törülközőjét, a fürdőruhákat, köntösöket hol szárítsuk. A gyermek részére nem volt bekészítve az ágyra törülköző, sem pohár a fürdőszobában sem. Attól hogy ő gyermek, még egy főt jelent. A fürdőszobában a ventilátor nagyon hangos és sokáig megy, balesetveszélyes lehet, hogy nem volt előtte védőrács. Erkélyes szobát kértünk, amit kaptunk, hát az nem erkély, hanem az egész alattunk lévő szint teteje, arra nyílt az erkély ajtó, amit mondjuk nyáron nem mernénk nyitva hagyni, hisz bárki bejöhet a szobába. Itt is jártunk, de nem biztos hogy visszajönnénk.
2018. szeptember 27.gyerekekkel járt itt 45Születésnapi ebédre mentünk a családdal az étteremben. Szép környezetű, rendezett, gyerekeknek is volt kis játszótér.
A kiszolgálással meg voltunk elégedve, kedves volt, az ételek finomak voltak, mi a haltálat kóstoltuk meg, ami ízletes volt. Viszont nagyon sokat (kb. 1 órát) kellett várni mire megkaptuk a rendelésünket, pedig nem is voltak sokan.
2018. augusztus 1.gyerekekkel járt itt 45 Három éjszakát töltöttünk a szállodában 4 éves kisgyermekkel. Családbarát szálloda, alapvetően mindennel meg voltunk elégedve, talán a szoba tűnt egy kicsit kicsinek meg a szekrény. A szobából hiányoltam a vendégpapucsot (volt ahol adtak), a wc-ben a ventilátort meg esetleg ott is egy kis szekrény, ahova be lehetne pakolni.
A tv-n csak egy mesecsatorna volt, azt a gyermek hiányolta este :-). Az ételek finomak voltak és változatosak. Először furcsa volt, hogy a fürdőbe az öltözőn keresztül lehet átjutni, de amúgy tetszett a fürdő, főleg a gyermek nagyon élvezte a csúszdás medencét. Annyi negatívum talán a fürdőben, hogy kevés szemetes van, főleg itt a csúszdás medencénél lehetne még. Amúgy árérték arányban is megfelelő volt a szállás, a személyzet mind a Hotelben mind az étteremben nagyon kedves volt és segítőkész.
2017. július 19.gyerekekkel járt itt 55 Három éjszakát töltöttünk a Hotel Castelloban kisgyerekkel. A szálloda nagyon szép, mindennel meg voltunk elégedve. Gyerekbarát, nagyon szuper volt a játszószoba és a játszóház. Az étterem is nagyon szép, változatosak és finomak voltak az ételek. A fürdő, ami közvetlen a szállóból elérhető szintén nagyon tetszett.
Minden nagyon szép és jó volt. Ajánlani tudom mindenkinek, aki aktív pihenésre és fürdésre vágyik.
2017. június 13.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon szép, modern berendezésű, barátságos étterem, kedves kiszolgálással. A gyermekeknek kialakított játszószoba meg egyenesen szuper :-) Kisfiam nagyon jól érezte ott magát. Az ételek finomak és bőségesek, hamar elkészült, nem kellett sokat várni. Biztos megyünk majd még máskor is.
Ajánlom mindenkinek, aki az Őrség fele jár, és útba esik Csesztreg, térjen be.