2024. július 23.a párjával járt itt 25 A psoriasist csak azoknak ajánlom aki gyógyászati célból utazik. Én nyaralni akartam, mivel saját megfogalmazás (recepciós) gyógyszálló pl: a vacsorakor semmilyen alkohol nem kapható. A medencecsarnokban 2 medence üzemel7:30-tól-16 óráig a 3. 10. -től 14 óráig. A szauna kérésre indítják ,nem is próbálkoztam,a csomagban hirdetett masszázs és berner kezelés szóba sem jött.
Az étkezésről 5 nap alatt 1x volt 2féle leves a többi napon 1. Max 3 féle főétel 2 féle körettel. Desszert 3x 1féle sütemény alma mindig volt más gyümölcs csak1x banán. Őszességében én csalódtam !
2023. június 10.a párjával járt itt 45 2023. 06. 04-09 5 Éjszakás welnesen voltunk feleségemmel a szállogával tökéletesen elégedettek voltunk minden tekinteben. a további dicséretek a csodálatos fürdőt illetik minden élményelem és a gyógyvíz is kiváló . számomra a legkellemesebb érzés a gyógyászati részleg , kedvesen nagyon profin végzik munkájukat.
Nagy-nagy köszönet nekik! Ez a hármas egység GYÓGYÁSZAT, GYÓGYFÜRDŐ, SZÁLLODA TÖKÉLETES KOMPLEXUMOT ALKOT MINDENKINEK AJÁNLOM !
2018. április 1.a párjával járt itt 45 Feleségem születésnapjáig voltunk a szálloda vendégei természetesen ez alkalomból,Tudom sokan mennek családi ünnepeken, de azért egy ünnepi kis kártyát /névnapi,születésnapi,házassági évforduló/ lehetne köszönteni a vendégeket, magán hotelekben ez megvan a hungesthoteleknél ilyen nincs.
A FREYARÓL besorolásának megfelel, a Karosi fürdőben átjárást biztosít, de az élmény-welnes részlegbe kp. -ért +tikettel lehet bemenni. A szobákban nincs hajszáritó,portán lehet kérni, a fördőbe nem lehet szállodai törölközőt átvinni, az étterem,az étel, kiváló választék és izek szerint is!