2013. augusztus 21.a párjával járt itt 55 Fantasztikus szálloda, mindenkinek csak ajánlani tudom. Egyetlen szállodát találtam, ami felnőttbarátként hirdeti magát, miután gyerekmentesen szerettünk volna, csendes közegben pár napot eltölteni. Ilyenre is van igény. A szálloda új és szépen, modern bútorokkal berendezett. Az ágy nagyon kényelmes, a zuhanyzó tágas, szép bútorral berendezett terasz.
A wellness részleg kiváló, 3 féle medence, jakuzzi, az élmény elemek folyamatosan mentek. Fényterápiás világítás a plafonon, mindig volt szabad nyugágy. Van napozó terasza, ahol szintén jakuzziban lehet pihenni. A szauna részleg is kiváló és szaunaszeánszt az igényeknek megfelelően tartottak, a végén limonádéval kedveskedtek. A gőz szeánszot mindenkinek ajánlom. A kneip taposó váltott hideg és meleg vizes, nagyon frissítő. Az Egri Gyógyfürdő csak egy lépés, így köntösben is megközelíthető. A reggeli is úgy ment, ahogy a vendéglátás megkívánja, folyamatosan figyelték a fogyást, ajánlották, hogy a tálaltokon kívül egyéb reggeli étkekekt is kérhetünk. A vacsora pedig a gasztronómia csúcsa volt. Nem svédasztal volt, hanem választani lehetett az előételekből, levesekből, főételekből, desszertekből. Aki minden nap rántott húst enne, az feltehetően csalódna. A honlapon lévő étlap különleges ételeiből lehetett választani, minden fogás nagyon finom, ízletes és egyedi módon elkészített és 5*-os étteremhez hasonló módon tálalt. Arra is figyeltek, ha valaki több napot tölt ott, az is biztos tudjon választani, mert ekkor egy új menüsort is az étlaphoz illesztettek. A vendéglátás magas iskoláját volt részünk megtapasztalni, a vacsora egy program volt. A pincérek figyelmesek és szolgálatkészek (kiemelem DIstvánt), a szaunamester szintén, teljesen olyan érzésem volt, mintha a saját tulajdonú szállodájukban látnának vendégül minket. Érdeklődtek,hogy van-e esetleg jobbító ötletünk. Gratulálok a tulajdonosoknak, az üzemeltetőnek és a munkatársaknak is, és kívánom, hogy ilyen magas színvonalon folytassák a munkájukat. Biztosították, hogy az elképzeléseim szerint eltölthessek nyugodt, csendes, pihentető napokat a szabadságom alatt. Ahogy eljöttem, máris vágyom visszamenni, és remélem, hamarosan megint lesz lehetőségem rá. Aki 4*-os áron, 5*-os ellátást és pihenést szeretne, az menjen el egyszer ide.