2015. március 30.a párjával járt itt 25 Szombaton délidőben jártunk ott, ajánlás alapján foglaltam asztalt. Az étterem tele volt, egy pincér szaladgált, hogy kielégítse az igényeket (nem tudta). Az étlapon szereplő ételeknek kb. fele nem volt rendelhető (13 órakor! ). Rendeltünk hideg előételt (kenhető krémeket pirítóssal, mivel láttuk a helyzetet, t. i.
, hogy valszeg sokára jön a főétel). Ezt a rendelés után 55 perccel kaptuk meg! Viszont rá két percre már ott volt (és hűlt) a főétel is az asztalon. Az általam rendel sertés hús (nyárson) kissé büdös volt - "stichje" volt. Szóval a fentiek miatt nagy csalódás volt és a nem ajánlom kategóriába sorolom. Lehet, hogy hét közben kisebb forgalom mellett bírják az iramot, de így . . .
Mythos Mediterrán Snack Bár válasza
Kedves Hölgyem/Uram, köszönjük a kritikát, sőt elvárjuk, mert csak így tudunk minden hiányosságot kijavítva megfelelni a Vendégeink számára. - Aznap tényleg "extrém" helyzet állt fenn, mert még ennyien az egy év alatt soha nem érdeklődtek szombaton délidőben a konyhánk iránt! Vajon miért?
:) Tehát levontunk minden konzekvenciát, és nem szeretnénk, soha semmikor ilyen negatív élményt nyújtani senkinek. Ha tehetek Önökért egy gesztust, amivel helyrebillenthetem ezt a hibánkat, kérem keressenek. Üdvözlettel, Palluch József tulajdonos
2015. április 21., Palluch József, tulajdonos
2015. március 30.a párjával járt itt 55 Egy hétvégét töltöttünk a Fogadóban feleségemmel kettesben. Maga a fogadó is nagyon jó, de ez nem ide tartozik. Sajnos csak a második nap ebédeltünk itt, bár már az első napon is ezt választottuk volna egy fehérvári hely helyett! Remek levest, ill. előételt kaptunk (móri csirkeleves, kacsamáj bodzaszörppel).
A feleségem valami vegát evett (gombás-spenótos, krumplis akármi) én pedig gombás marharagut, tarhonyarizottóval - na ezt próbáljátok meg! Utána még legyűrtem egy mákos rétes fagyival és egy nagyon jó kávét. Mindezeket elemésztendő a Geszler pincészet boraiból ittunk egy hatos borsort - ebből szerintem négy volt jó, kettő gyenge. Ha valaki erre jár nagyon ajánlom mind a Fogadót, mind a vendéglőt! U. I. Géza nevű pincérük kedvessége és borhoz való értése külön említést érdemel.