2015. október 27.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Igen kerek születésnap megünneplésére választottuk ezt a helyet, előzetes asztalfoglalással. Odaérkezésünk után azonnal a kiválasztott asztalhoz vezetett a pincér,s az étlapok alapján választottunk. Az italt azonnal, a megrendelt ételeket rögtön az elkészülés után, forrón, ízlésesen és gyorsan megkaptuk.
A kis bográcsokban felszolgált hallé fenséges volt, úgy íze, mint a benne található hal mennyisége is tökéletesen megfelelő volt. A harcsapörköltet és a tépett tésztából készített túróscsuszát minden szempontból kifogástalannak találtuk, s külön öröm volt a vastagon szelt friss kenyér és a hallé mellé tálalt, felaprózott, friss és kellően csípős zöldpaprikakarikák látványa. Az utána elfogyasztott itallal kiegészített ebédünk nagyszerű hangulatban, egy születésnaphoz illő környezetben igazi gasztronómiai élményt nyújtott. Kitűnő, tiszta környezetben, gyors és udvarias kiszolgálás mellett igazi élmény volt ez az ünnepi ebéd, reális áron. Köszönjük a Kiskőrössy Halászcsárda valamennyi dolgozójának.
2014. december 14.a párjával járt itt 55Naponta itt ebédelek, jellemző a bőséges választék mellett a gyors és figyelmes kiszolgálás, közvetlen családias hangulat finom ízekkel!
Mintegy fél éve itt ebédelek, s saját szedésű leves és savanyúság mellett 4-5 féle ételből választhat, aki menüt szeretne enni. A menü az itteni viszonyokhoz hasonlítva itt a legolcsóbb; mindenkinek ajánlom!