2021. szeptember 11.a párjával járt itt 45 2 nap/ 1 éjszakát töltöttünk a szállodában. Szállásközvetítő [moderálva - a szerk. ] oldalon akciósan,jóval olcsóbban jutottunk hozzá az utolsó elérhető szobához. A wellness szuper, bár az élménymedence vize lehetne kicsit melegebb. A reggeli változatos. Az éttermi személyzet kedves.
A hotel egykor szebb napokat látott, sajnos az látszik,hogy "nincs gazdája". Erősen felújításra szorul néhány dolog. A fürdőszobában sok volt a vízkő, a zuhanykabin ajtaja akadt, a mosdó környékén nem volt polc. A szállodába belépve kellemetlen szag fogadott (állott ételszag? ). Kár lenne veszni hagyni ezt a helyet, mert gyönyörű a környezet, és az épület is különleges. Elég rossz véleményeket olvastam a szállodáról,összességében nekem nincs jelentős negatív tapasztalatom,de tény,hogy ez már nem üti meg a 4*-os szintet.
2016. május 18.gyerekekkel járt itt 55 Mivel sok jót olvastam a hotelról, illetve a főnököm is szívből ajánlotta :) , úgy döntöttünk, hogy itt szeretnénk eltölteni a Szentestét és a karácsonyt a két gyermekünkkel. Nem bántuk meg! A személyzet rendkívül kedves és segítőkész volt, bármilyen kérdésünk, problémánk akadt, mindenben segítettek.
A szoba, fürdő kifogástalan, kényelmes, tiszta. Az ételek finomak voltak. A wellness részleg is szuper volt. Biztosan ellátogatunk még ide!
Hotel Kiss válasza
Kedves Vendégünk! Örülünk, hogy sikerült megédesítenünk a karácsonyi ünnepeket s várjuk Önöket újra szeretettel!
2016. május 24., Hotel Kiss
2015. május 20.a párjával járt itt 553 napot tölthettünk el a hotelben. A személyzet kedves, a szoba, fürdő kényelmes, tiszta.
Külön dicséretet érdemel az étterem, ahol nagyon figyelmes kiszolgálással és rendkívül ízletes ételekkel találkozhattunk.
A wellnessrészleg is nagyon tetszett, szerencsére nem volt zsúfoltság :)
Reméljük, lesz még alkalmunk visszatérni.
2015. május 20.gyerekekkel járt itt 552014 Szentestéjét töltöttük itt a családdal és nem bántuk meg. A személyzet kedves. A szoba és a fürdőszoba kényelmes, tiszta.
A wellnessrészleg szintén elnyerte a tetszésünket, a gyerekek nagyon élvezték az ott töltött órákat.
A svédasztalos vacsora, illetve reggeli változatos, ízletes volt.
Remélem, hamarosan újra ellátogathatunk ide.