2019. május 10.egyedül járt itt 15Az előző hozzászóló, nanatodo véleményét erősíteném. A tegnapi napon tértem be hozzájuk, sokáig tanakodtam, hogy mit egyek, végül ugyancsak Bolognait választottam. Nem ott fogyasztottam el, hanem elvittem. Éjszaka görcsös hasmenésre ébredtem. Órákig ültem a mellékhelységben. Ez az étterem nem is értem, hogy működhet így. Senkinek nem ajánlom! ! !
2014. november 14.családjával járt itt 55Nagyon tetszik a hely angolosan pubos hangulata, nagyon finomak az ételek, jó a kiszolgálás, ugyan az ár a középkategóriánál jóval magasabb, ez teljesen érthető az étterem kinézete, a kiszolgálás és az ételek minőségének tekintetében, nagyon kényelmesek az ülőhelyek is, és a kerthelyiségben is volt szerencsém egyszer lenni, nagyon jó a hangulata nyárestéken. Egyszer mindenképpen érdemes ellátogatni!
2014. november 14.családjával járt itt 55 A vendéglő a Belvárosi híd (korábbi nevén Régi-híd) lábánál várja a tipikus magyar ételekre vágyó vendégeit. A menün hagyományos - disznóból, marhából, halból és szárnyasból készült - ételek szerepelnek. Desszertként szintén magyar finomságokat szolgálnak fel.
A hely hangulata varázslatos, a kiszolgálás nyugati színvonalú, az étkek nagyon finomak és bőségesek, az ár elfogadható! Ajánlom!
2014. augusztus 14.a párjával járt itt 55 Először jártam itt egy hete, és mondhatom, nagyon hangulatos az egész hely, van egy nagyon jó feelingje. A kiszolgálás ugyan a pultnál történik, de a személyzet kedves, udvarias, nagyon széles a kínálat, kényelmesek a székek, a puffok. Jó az elhelyezkedése a belvárosban, mégsem zajos helyen van.
Az árak viszonylag elfogadhatóak, és nagyon sokféle ital van, amit ki lehet próbálni, sokféle sörkülönlegesség! Ajánlom! :)