2016. július 15.gyerekekkel járt itt 45 Úgy volt, hogy
. . . a Lentiben lévő Radics Panzió és étteremben azt sem vették észre, hogy bementünk az épületbe. . . :( KÍÍÍNOS! Szóval kicsit dühösek lettünk és odébbálltunk. Mivel Nagykanizsa felé vitt az utunk teljesen véletlenül akadtunk rá az Hotelre és az étteremre.
Három farkaséhes gyerek és két éhes, de türelmes felnőtt :) A pincér, kedves volt és profi. Az étel nagyon gyorsan megérkezett és nagyon finom és nagy adag volt. A pizzát a kinti kemencében sütötték. Minden rendben volt. Ajánlom mindenkinek, hogy térjen be ide!
2016. május 31.barátokkal járt itt 55 Baráti társasággal vacsoráztunk itt, egy alkalommal. A belvárosban van az étterem, a parkolás kicsit nehézkes. Az étterem, rendezett, tiszta, modern és gyakran van élőzene is. A teraszon foglaltunk helyet. A vacsora finom volt, friss alapanyagokat használtak hozzá. Koktélt is kínálnak az itallapon, hát kipróbáltuk. Ebben sem csalódtunk.
A személyzet, kedves, segítőkész. Mindenkinek ajánlani tudom, hogy próbálja ki ezt az éttermet!
2016. május 31.barátokkal járt itt 55Baráti vacsora, vagy gyors menüs ebéd, a belvárosban.
Mindig finom és friss az étel, az adagok "emberesek". A szakács nem riad vissza az egyéni kérésektől :)
A kiszolgálás kifogástalan. Nemrég felújították az éttermet és így még szívesebben étkezik itt az ember. Modern lett és kellemes. Külső munkák is folynak,talán a kiülős részt is felújítják.
Mindenkinek ajánlani tudom, hogy próbálja ki az éttermüket!
2016. május 30.a párjával járt itt 55 Kifejezetten azért választottuk ezt a hotelt, hogy megismerkedjünk a lovaglással. Eddigi legkedvesebb emlékem ahogy a recepción vártak bennünket és ahogy a hétvége alatt hozzáálltak kéréseinkhez. Nagyon segítőkész, profi csapattal találkoztunk itt! A szállás tiszta és rendezett. A park nagy és gondozott.
A wellnes kicsi, de nem is az volt a cél, hogy ott töltsük az időnket. Megnéztünk egy lovasbemutatót, ami nagyon szórakoztató volt. A lovas oktatást képzett lovasok tartják, rengeteg jó tanácsot kaptunk tőlük, és sokban hozzájárultak ahhoz, hogy a mai napig intenzíven lovagolunk, és a gyermekeinket is megismertettük ezzel a sporttal. Az étterem tiszta és rendezett, a pincérek odafigyelnek mindenre, de főleg a vendégre. Rendkívül kedvesek, és látszik, hogy a hivatásuk a munkájuk. Lehetőség van arra, hogy a szabadban vacsorázzunk vagy reggelizzünk. Rendkívül rugalmas a hotel abból a szempontból is, hogy a félpanziós foglalás vacsoráját bármikor el lehet fogyasztani, nem kell pl este 6 -ig várni. Ha délután 2-kor akarja valaki megenni arra is van lehetősége. Mikor ott jártunk épp egy esküvő is volt, de ez semmiben nem korlátozta a többi -nem esküvőre érkezett vendég- pihenését, kiszolgálását. Összességében mindenkinek szívből ajánlom a hotelt!
2016. május 30.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szállás, szép és tiszta. Az étterem tiszta , jó a kiszolgálás. Az ételek frissek és finomak. A gyerekeknek van játszószoba és sok szabadtéri játék van és jól rájuk lehet látni a kinti éttermi asztaloktól. Ingyenesen igénybe vehető a bicikli a szálláson. A Balaton part itt gyerekbarát és tiszta, bár a szállás nem vízparti.
A recepción segítőkészek és kedvesek. A wellnes részben a medence vize nem épp gyerekbarát, mert hideg. Inkább úszásra mint pacsálásra való. Viszont van tea készítési lehetőség, és kellemes napágyak a kikapcsolódáshoz. A szobák tiszták és rendezettek. Vannak kifejezetten családi, összenyitható szobák, néhányhoz tartozik terasz is. A kert rendezett és békés.
2016. május 30.gyerekekkel járt itt 35 Első alkalommal voltunk a hotelben. Már a bejelentkezésnél láttuk, hogy sajnos nem 5 csillagos a színvonal. 1. recepció: egy 5 csillagos hotelben alapvető, hogy minden recepción dolgozó személy, beszéljen legalább 2 idegen nyelven, és kedvesen szóljon a vendéghez. 2. babaágyat kértünk előzetesen, de azt a férjemnek kellett felcipelnie a szobába!
3. étterem, 5 csillagoshoz nem méltó! Sem a kínálat, sem a kiszolgálás! Pl: kávéautómata, teaautómata sehol. Egy termoszból lehet töltögetni, ha éppen van benne valami. Folyamatosan szólni kellett, ha elfogyott bármi a svédasztalról. Alapvető lenne, hogy az evőeszközöket ha már nem rakják ki az asztalra, hozza ki a pincér, ha leül valaki az asztalhoz. 4. 3 nap,2 éjszakát töltöttünk itt, három gyermekkel. (A kicsi még pelenkás. ) Ez alatt az idő alatt nem takarítottak a szállásunkon! ! ! Elfogadhatatlan! ! ! 5. Vannak egyenlők és egyenlőbbek! - míg mi 3 gyermekkel,és ennek megfelelő mennyiségű csomaggal - megkaptuk a felhívást, hogy csak a kipakolás-bepakolás idejére parkoljuk az apartman előtt, addig (külföldi rendszámmal) valaki folyamatosan szinte előttünk parkolt! Miközben a bejáratnál van a közös parkoló, MINDEN vendégnek! 6. hazautazáskor, fizetésnél észrevettük, hogy az étteremben rosszul számláztak! Előfordul az ilyesmi, azonban a recepció és az étterem közötti telefonos kommunikáció (amit végig hallgattunk többen) minősíthetetlen, főleg a vendég előtt! ! ! Összességében egy 5 csillagos helytől nem ezt vártuk! Pozitív volt azonban, a szállás elhelyezkedése, a szépen parkosított, rendben tartott udvar, a játszótér. A wellnes rész is kellemes. Az ételeket frissen készítették, és volt zöldség, gyümölcs a reggelinél és vacsoránál is.