2016. szeptember 21., csoporttal járt itt 45 20 éves osztálytalálkozón voltam ott kb. huszad magammal. Csak az illendőség végett fogyasztottam egy sört, mert ez az árszínvonal nem az átlagjövedelműeknek való. A berendezés hangulatos és szép, nagyon tetszett. A Kiszolgálás udvarias figyelmes. Az italokat hamar megkaptuk, de az ételekre, az átlagnál egy kicsit többet kellett várniuk azoknak akik rendeltek.
Kb. 10-12 fő. De tekintettel, hogy az ételeket egyszerre, és a tányérokon szépen elrendezve szolgálták fel, érthető a hosszabb várakozási idő. A többiek elmondása alapján az étel finom volt, de én ránézésre keveselltem az adagot. Ezért is kapott csak 2 szívet az ár/érték arányra.
2015. július 14.a párjával járt itt 25 Legutóbb májusban voltunk ott. 1 órát vártunk a megrendelt ételünkre :-( Szerencsére én kértem halászlét is, amit időben kihoztak, de sajnos nem volt a legjobb, és a sót és paprikát is külön kellett hozzá kérni. Gyanítom azért lettünk nagy ívbe le. . . [moderálva – a szerk. ], mert nem rendeltünk csak 1 üdítőt.
A többi asztal körül persze pörgött a pincér, nekik hozott mindig mindent kérés nélkül is. Egy korábbi alkalomkor nem volt ilyen gond, de akkor fogyasztottunk alkoholt is. Szóval egyértelműen akkor kapsz figyelmet, ha orrba-szájba rendelsz, de ha csak leülnél nyugiba egy sarokba megenni egy kis vacsidat akkor nem te vagy az ő emberük. A figyelmetlenséget a pincér rovására írom, a késedelmet az étteremére. Egyszer ettem náluk libamájjal töltött (asszem)pulykamellet steak burgonyával, nagyon-nagyon finom volt, és csak azért éreztem kevésnek mert már nagyon éhes voltam és rövidet is ittunk előtte. A desszertek viszont felejtősek, de addig minden étteremnél ezt tapasztaltam. Van az étteremben élőzene is. Ez kinek-kinek az ízlésétől függ, hogy szereti-e, én speciel nem. Különösen akkor nem, ha a zenészekhez közel ültetnek, akiktől a saját gondolataimat sem hallottam. Élőzenét ugye nemigen lehet lehalkítani, mint mondjuk egy gépet.