2022. november 4.a párjával járt itt 55 Úgy döntöttünk, hogy Óbudán keressünk egy kisvendéglőt. A választás a Zöld Kapura esett. Hangulatos, "kockás abroszos" ki étterem, a panelházak mellett. Az ősz egy kellemes napját fogtuk ki, ezért a kerthelységben ültünk le, ami szinte tele volt vendéggel. A vidám, "jó fej" személyzet hibátlanul tette a dolgát.
Akkor és ott voltak amikor kellett, finom humor kíséretében. Csülköt ettem. . . (a mennyiség miatt még másnap ebédre is) Egyszóval minden nagyon rendben volt!
2022. szeptember 29.a párjával járt itt 35 Két éjszakát töltöttünk feleségemmel a szálloda toronyépületének pici szobájában. Kettőnknek éppen elég volt, de néhány bútorral kevesebb növelte volna a komfortérzetünket. A gk parkoló a szálloda mellett van egy pici emelkedőn, de a talaja durva murva, az emelkedő pedig beton gyeptéglával van kirakva, ami azt jelenti, hogy a bőröndöket nem lehet gurítani, csak cipelni lehet.
Cserébe viszont az épület melletti területen fantasztikus rózsaillat volt. Az épületben csönd, béke nyugalom volt, a személyzet kedves és mosolygós. Ottlétünkkor nem volt sok vendég, valószínűleg a svédasztalos étkezések helyett ezért volt menü választásos rendszer. Az ételekbe, és a felszolgálásba nem lehetett belekötni. Mint később kiderült, tulajdonos Vietnamból hozta a szálloda teljes berendezését, ami nem igazán a mi stílusunk, de mint tudjuk, ízlések és pofonok. . . (Egyébként van egy szárnya az épületnek, ahol modern bútorok vannak. ) A wellness részlegben kellemes meleg , és több szauna, gőz- és aromakabin is volt található. A medence (nem feszített víztükrű) de méreténél fogva jól lehet úszni benne. Összességében jól éreztük magunkat, amit fokoztak a környék látnivalói a simontornyai és ozorai vár, ami kellemes kiránduló célpont volt.
2019. augusztus 13.gyerekekkel járt itt 45 Két éjszakát töltöttünk unokákkal a szálláson. Rend,tisztaság, kedves személyzet fogadott. A szobák bútorzata átlagos, kilátás a kikötőre és a parkolóra. Az étterme a parton található, szintén kilátással a kikötőre. A személyzet itt is mosolygós, kedves, és gyors. A reggeli szokásos, (felvágottak, sajttál, rántotta, gyümölcslevek.
. . stb) az étlap is átlagos, nem tartalmaz rengeteg ételt, de amit felszolgálnak az ízletes, és bőséges. Az árak szintén átlagosak. Van kis wellness részleg, és gyerekek számára van homokozó, hinta, és csúszda, de itt a Balaton, és a hajók a legfőbb attrakció! Pihenésre, kikapcsolódásra kiváló.
2019. július 14.gyerekekkel járt itt 45 Egy késői ebédre tértünk be. Minden amit ettünk nagyon ízletes volt, és viszonylag hamar kihozták, de az adagok mennyiségét nem vitték túlzásba. . . Ezt azért merem ilyen határozottan írni, mert nem csak én ettem volna még, de a feleségem is gond nélkül elfogyasztott mindent, ami más éttermekben nem jellemző.
A helyben készített és kemencében sütött pizza kínálat fantasztikus. A személyzet mosolytalan de precíz, szinte futólépésben közlekednek. A tisztaság rendben volt, bár a boxban lévő ülőpárnákra ráférne egy tisztítás. Az udvaron volt hely parkolni.
2019. június 25.a párjával járt itt 45 Mostanában többször jártam a BVSC Sport bisztróban. A személyzet gyorsan , a vendégre figyelve dolgozik. Ettem már étlapról, és "csak" menüt is. Az ételek ízletesek, a menü levessel, főétellel, desszerttel pont elegendő. Ha csak a menü második fogását kéri valaki, akkor marad még hely a gyomrában. Az árak átlagosak.
Ha arra járok máskor is ott eszem! Ami fontos még: az étteremhez tartozó mosdók olyanok, mint egy jobb szálloda éttermében. Minden ragyog a tisztaságtól, folyékony szappan, papírtörlő teljesen fel volt töltve.
2019. április 28.a párjával járt itt 45 Délután négy órakor érkeztünk a faluba, elég éhesen, mert a reggeli régen volt. . . Rajtunk kívül még egy asztalnál ültek. üdítőt, és sztrapacskát kértünk. A felszolgáló hölgy nagyon kedves volt, rögtön hozta az italokat, és pár perc múlva a hatalmas adag sztrapacskát füstölt csülökkel, és sült-szalonnával. . .
Isteni volt! ! ! ! ! ! ! Semmi említésre méltó problémát nem tapasztaltunk.
2019. április 28.barátokkal járt itt 45 Csütörtökön 13 óra körül érkeztünk, és bár már akkor elfoglalhattuk volna a szobánkat, első utunk az étterembe vezetett. Kedves mosolygós lány hozta az étlapot, és amíg választottunk, felvette az italrendelést, amit szinte azonnal ki is hozott. valami vadból készült ételt rendeltem az étlapból. . .
Sajnos nem tudok hozni vadat, volt a válasz. . . akkor kérek egy marhapörköltet. . . sajnos azt sem mondta kényszeredett mosollyal. . . Emiatt a rossz kezdés miatt nem adtam kiváló minősítést. Amit ez után tapasztaltam az nagyon tettszett. A személyzet kedves, messziről köszönnek, a tisztaság hibátlan, az ágyak kényelmesek. Az ételek finomak voltak, az éttermi személyzet hibátlanul teszi a dolgát, gyorsan hozzák az italrendelést, és folyamatosan tüntetik el az asztalról a használt tányérokat és evőeszközöket. A kastély mint egy múzeum, azzal a különbséggel, hogy minden megfogható, kinyitható, kihúzható. . . A belsőépítész nagyon egyedit alkotott a terekkel, formákkal, színekkel. A wellness és a külső medence méretét tekintve szerintem alul méretezett, azaz kicsi. a kastély környezete a kis tóval, és lovardával hangulatos, és szépen gondozott. Mi inkább bejártuk a környéket, mert látnivaló akad bőven. Füzér, Regéc, Boldogkő vára, Vizsoly, Tokaj, Sárospatak. . . Nagyon szép emlékekkel tértünk haza.
2019. március 12.gyerekekkel járt itt 55 Három család, két törpével, + egy tacsival töltöttünk el három éjszakát februárban a szállodában. Látszik, hogy néhány éve nyílt a szálloda, kopásoknak még a szőnyegpadlón is alig-alig volt nyoma. Falura néző szobánk volt, pazar kilátással. A tisztaságra nem lehetett panasz.
Az ételek finomak voltak, az éttermi személyzet is jól dolgozott, az üres tányérokat folyamatosan szedték le az asztalról. Pénteken és szombaton kellemes élőzene szólt. (Nekem a pénteki duó előadása jobban tettszett. ) A welness részleg alul tervezett. Nagyon nagy volt a zsúfoltság, a később érkezőknek sem nyugágy, sem szék, nem jutott, és szabad vízfelületből is alig. . . Én meglátogattam a konditermet is, ahol a gépek abszolút használhatóak voltak. A recepció mellett lévő játszó kuckóról a négy és fél éves tömören annyit mondott, hogy "más szállodához képest gagyi". . . (Az épp ott dolgozó takarítónéni ezen jót nevetett. ) A bowling pályával voltak problémáink, mivel a golyók állapota miatt játék közben kisebb sérüléseket okoztak. (Az egy db férfi kézhez alkalmas hibás golyót rögtön eltávolították miután jeleztük a problémát. ) Gyakorlatilag minden érdekesség egy kellemes sétára található a szállodától, de hosszabb túrákra is adott a környezet. Jól éreztük magunkat! :)
2019. március 12.gyerekekkel járt itt 55 Családdal, egy törpével, öten voltunk egy péntek délután a vendéglőben. A négyévesnek volt a helyhez illő fa gyerekszék, amiről kényelmesen elérte az asztalt, és egyedül tudta enni a gyerekadagot, amit kért. A kiszolgálással minden rendben volt, az ételek finomak voltak. (Én még olyan finom sztrapacskát, mint amit ott adtak, sehol nem ettem.
) Amikor legközelebb a 21-es úton közlekedek, biztosan teszek majd egy kitérőt, hogy a Muskátliban egyek.
2019. február 9.a párjával járt itt 55 Visszatérő vendégek vagyunk. Net-en adtuk le a foglalást, pillanatokon belül válaszoltak. Hétköznap három éjszakát foglaltunk. érkezésünkkor a mélygarázsban kértünk parkolást, mert az afeletti épületben volt a szobánk. ( A garázsban elektromos autók számára kialakított töltőhelyek vannak. ) A tisztaság hibátlan, a személyzet mosolygós, kedves.
Az ételek finomak, mindenki talál kedvére valót. Reggelinél is fantasztikus a választék, vacsoránál pedig minden nap három levesből lehetett választani, és volt csirke, sertés, marha, halak a kínálatban. . . . Sütemények, hagyományosak és cukormentesek. . . . Az éttermi személyzet hibátlanul végzi a dolgát, villámgyorsan tüntetik el az asztalról a használt étkészletet. Ja, a ház borai közül a rosét kóstoltuk, azt is csak ajánlani lehet. Nekem nem volt problémám a WIFI sebességével, sem a tv-vel. Egyszóval nagyon jól éreztük magunkat. Januárban voltunk, a gyógyvizes medencékben 38 fokos víz volt, ami hóesésben is kellemes volt.