2018. február 12.barátokkal járt itt 55Négy fős baráti társasággal jártunk az étteremben. A haltól a vörösboros pörköltig mindenki mást evett és elégedettek voltunk az ízekkel. A kiszolgálásban sem lehet kifogást találni, udvariasak voltak, kis humorral fűszerezve. Vacsoraidőben szinte tele volt az étterem, ennek ellenére simán lehetett beszélgetni, és az ételek is "szintidőn" belül érkeztek.
2016. augusztus 21.a párjával járt itt 35 Érkezésünkkor egy holt fáradt recepciós hadarta el az ismerteket kb. a hetvenes években épült panel épület portáján. A szocreál hangulatot egy pillanatra törte meg a szobaajtó kártyás "kulcsa" (ami elég bizonytalanul működött. . . hol nyitott elsőre, hol csak a sokadikra) A szobába lépve rögtön 50 évet ugrottunk vissza az időben.
A beépített szekrények még az eredeti darabok lehetnek, a fürdőszobai berendezések szintén. . . . Rájuk férne a csere. . . Az ágyak sem mai darabok, eléggé kifeküdtek, kényelmetlenek voltak, az ágynemű tiszta, de viseltes. Az erkély sarkán óriási pókháló, ami a sok-sok belepusztult repülő rovar miatt biztosan régóta szolgálja a mesteri csapda készítőjét. Az erkélyre valamilyen filcszerű zöld anyag volt leterítve, amit a karbantartóknak nem volt idejük méretre vágni, mindenhol kunkorodott, túllógott. A reggeli választéka szegényes volt. rántotta, magyaros finomságok fatányéron, felvágottak, "kockasajt" másnap főtt tojás, a többi ua. kellemes színfolt volt, hogy a gyerekeket egy oroszlán jelmezbe öltözött dolgozó szórakoztatta. . . A 9 ÓRA KÖRÜL LEZÚDULÓ tömeget két nagyon kedves hölgy próbálta kezelni, kis kocsijukkal megállás nélkül biztosították a tiszta asztalokat az éhes családoknak. Mi egy hirtelen ötlet alapján töltöttünk két éjszakát a szállóban, de nem tervezzük, hogy a jövőben ismét oda mennénk.