2016. május 8.barátokkal járt itt 45 A tél vége felé már nagyon vágytunk egy kis kényeztetésre. A választásunk erre a szállodára esett, hogy kipróbáljuk az 5 csillagot. A megérkezéskor már láttuk, hogy nagyon elegáns helyre érkeztünk. A regisztráció során nagyon kedvesen tájékoztattak bennünket a fontosabb tudnivalókról, a későbbiekben bármiféle egyéb kívánsággal, kéréssel keressük őket segítségért.
Tényleg a szoba sokkal tágasabb a megszokottnál, tiszta és ízlésesen berendezett. Az idő rövidsége miatt a szobában lévő "házirend" gyors átnézése után irány a wellness-be, ami teljesen lenyűgöző volt számunkra, és az étkezéseket kivéve szinte az egész napunkat ott töltöttük. A szaunavilág csodálatos élmény volt, teljes megújulás nem csak a testnek, de a léleknek is, és kárpótolt azért a pár rossz élményért. A liftre mindig sokat kellett várni (csak az egyik üzemelt, de másnap már felfedeztük, hogy van az éttermi részen is egy,így utána már azzal közlekedtünk. ) Napi sajtót szerettem volna átnézni, de a portán közölték velem, hogy vásároljam meg a shop-ban, mikor nyitva lesz. ( Novemberben 3 csillagos szállodában voltam, ott mind a három reggelen, amit ott töltöttem, rendelkezésre állt. )Legnagyobb csalódásom a wellness részleg WC és öltözőjében ért. Nem a tisztasággal vagy a felszereltséggel volt gondom, hanem a WC ajtókkal, túl modernre, puccosra sikerült. A tejüveg nagyon mutatós,de mögötte az intim rész már nem. (Pl. hogyan cibálód le magadról a vizes fürdőruhát, illetve ülsz a kagylón stb. )
Az 5 csillagtól talán itt többet vártam, magán a szálloda, wellness és szauna"megjelenését" kivéve, a többi egyéb nem volt kimagasló vagy nagyon eltérő egy 4 csillagos szállodáétól.