2019. november 15.barátokkal járt itt 45Évek óta, napi szinten elmegyek előtte, de csak most vettük rá magunkat, hogy kipróbáljuk. Úgy hírlett, hogy nagyon drága. Szerintem átlagos, ahogy általában minden. Kicsi a hely, de nem volt zsúfoltság. Olvastam, hogy a pizzát többen lehúzták, de mi szerencsére nem ezt a vonalat választottuk, így igazából nem volt csalódás. Gyakorlatilag azt kaptuk, amire számítottunk.
2019. október 16.barátokkal járt itt 45 Ebben az étteremben mindenki megtalálja azt, amit keres. Lehet pizzát enni, lehet étlapról rendelni és lehet svédasztalos étkezést választani szabott áron. Mi ez utóbbi választottuk, amire előre be kellett jelentkezni. Sajnos csak három órára kaptunk időpontot, ami szerintem nagyban meg is határozta, hogy már nem volt meleg az étel.
Svédasztalos étkeznél nem kell várni kulináris élményeket, azt kaptuk, amire számítottunk. A hely nagyon hangulatos, a pincérek kedvesek, közvetlenek. Összességében szívesen visszamegyek majd a Családommal is egy hasonló ebédre, de feltétlenül egy korábbi időpontot fogok választani.
2019. október 15.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az Öko centrum volt az elsődleges cél, ehhez kerestünk közeli vendéglőt. Jó a ajánlásokat találtunk róla illetve az étlapot megnézve találtunk kedvünkre való fogásokat. Szerencsénkre szinte elsőként érkeztünk, így a kiszolgálás tempójával nem volt semmi gond. Nagyon kedvesek volta, hoztak vendégváró falatkát a várakozás idejére.
Én halat választottam, ezzel minden rendben is volt. A haltepertő kifejezetten finom volt. A társaság többi tagja viszont sajnos beválasztott. Cigánypecsenyét kértek, amihez ugyan valóban oda volt írva, hogy kicsit másként, ezzel szemben teljesen más volt, és mindkettőjüknek ott maradt a tányérján.
2019. szeptember 17.barátokkal járt itt 45Az étteremnek van egy gyönyörű virágokkal tarkított külső része és egy hangulatos pince része. Ez utóbbi elég kicsi, így érdemes akkor menni, amikor jó idő van és a kerthelyiséget lehet használni. Az általunk választott ételek finomak voltak, bár a bablevessel voltak problémák. A bab nagyon kemény volt. A társaság férfi tagja szerint az adagok lehettek volna nagyobbak.
2019. május 24.barátokkal járt itt 55Több wellness hotelben jártunk az utóbbi években, de ez az egyik legjobb. Ezért jöttünk ide ismét. A wellness részleg bővelkedik a szaunákban. Mindenki megtalálja a neki megfelelőt. A étterem választéka is bőséges, nagyon ízletesen főznek. A szálloda közvetlen összeköttetésben van a légúti megbetegedések kezelésére kiválóan alkalmas barlangrendszerrel, melyet a hotel vendégei ingyenesen használhatnak.
2019. március 26.családjával járt itt 45 Itt igazán megáll az, hogy jóban, rosszban, örömben és bánatban. A mi családunk minden nagyobb ünnepet itt szokott megtartani. A hely kiválóan alkalmas kisebb és nagyobb csoportok befogadására. Van külön helyiség, ahol a többi vendégtől teljesen elszeparáltan lehet ünnepelni, vagy esetleg valakiről megemlékezni.
Nekünk sajnos már ebben is volt részünk. Az ételek finomak, kiadós adagokat kapunk a pénzünkért.
2019. január 17.barátokkal járt itt 55Először jártunk itt. Az étterem két szintes. Az alső szint nyüzsgősebb, a felső kialakítása családiasabb hangulatú. Igazi otthoni légkö, ahol TV és fotel várja azt, aki ebben a formában szeretne kikapcsolódni. A személyzet kedves, közvetlen. Most barátokkal jártunk itt, de szívesen visszamegyek majd a családdal is.
2018. december 18.a párjával járt itt 45Most jártunk itt másodszorra. A szálloda nagyon szép helyen van, amit a frissen lehullott hó csak még jobban kiemelet. A személyzet közvetlen, segítőkész. A wellness részleg sajnos elég kicsi és azok a szolgáltatások sem működtek, melyek emelhették volna a színvonalát. A szobák között elég nagy az áthallás.
2018. november 8.barátokkal járt itt 55Nagyon jól érteztük magunkat úgy a család, mint a baráti társaság, akikkel együtt voltunk. Kellemes környezet, tisztaság, csak ajánlani tudom mindenkinek. Ami zavart, az a medence zárvatartása. Van aki szívesen úszkálna, míg mások a szobában pihennek.
Összességében mindenkinek csak ajánlani tudom.