2017. január 30.a párjával járt itt 25 Másodszor töltöttem el két éjszakát az Offi-házban, ez alkalommal ajándékba kaptuk a napokat. Most Dobó térre néző szobánk volt, a kilátás jó a szoba kevésbé. A szőnyeg, a kárpit foltos. Nem ártana egy nagy tisztítás nekik. Több konnektorban nem volt áram. A régi kedves felszolgáló hölgy helyett egy eléggé mufurc pincérnőt kaptunk.
Az ajándékba kapott napokhoz a recepción átadtak egy kedvezményes fürdőbelépőt, de nem mondták, hogy ez nem már nincs az ajándékba,kifizetették. távozásunkkor. Tájékoztatásra nagyobb figyelmet kellene fordítaniuk.
2016. május 3.családjával járt itt 55 Párommal és sógornőmékkel jártunk a szállodában. Étterme kiváló,a szobák remekek, még a folyosó is halk zenét "zümmög" mikor áthaladunk rajta! A hotelben is nagyon kellemesen lehet fürdőzni, s ha több medencére vágyik valaki csak átlép a mellette lévő Erzsébet fürdőbe. Az ott dolgozók udvariasak és segítőkészek.
Ez az a hely ahol bármikor eltöltenék napokat és aki megfogadja tanácsomat, hogy : keresse fel a Colloseumot, nem csalatkozik ! ! ! !