2015. október 23.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az étterem magyar valamint francia konyha ötvözete. Csúcskategóriájú , igényes, minőségi ételek és óriási borválaszték, nem fine dining. A borok nagy része kimérve is kapható valamint megvásárolható. A hely hétköznap este is tele van, érdemes előre foglalni, de ha valaki ebédre szeretne beugrani akkor napi business lunch menüjük nagyon alkalmas erre.
. . Mint valószínűleg sokan mások, mi is kíváncsiak voltunk az újonnan szezonálisan kinyító Óperenciánra. Asztalt foglalni nem könnyű, a foglalás ajánlott. Egyáltalán nem zsúfolt, elkülönült szeparált helyek. A kiszolgálás tartózkodó, de teljesen megfelelő, az ételek pedig igazán különlegesek és ízvilágban is mesteriek. A séf csillagos ötöse mellett meg kell jegyeznem, hogy ár érték arányban az ételek még mindig megfizethető ketegóriának minősül. Amilyen rövid - és ez így van rendjén! - az étlap, olyan hosszú a borlap és mutatóba is rengeteg féle bor van kitéve a polcokra, amelyekben gyönyörködhet a szomjas vendég. Összességében mindenkinek ajánlom, hogy térjen be ide, aki értékeli a minőséget a a jó borokat. Ajánlott egy leves, vagy előétel, főétel vagy desszert fogyasztása. A helyben sütött kenyérkülönlegességeket pedig ne hagyjuk ki!