2015. szeptember 2.gyerekekkel járt itt 35 A Hotel elhelyezkedése kiváló, a Balatonra a kilátás gyönyörű! A városi strand retrós, de nem drága és élvezhető. Az étkezés változatos és bőséges. A szoba és az épület minden szeglete pókhálós. A fürdőszoba tisztasága jó, a szoba erősen kopott, lelakott. WIFI szolgáltatás egyenlő a nullával.
A hőségben ventilátort csak külön kérésre kaptunk, nem tartozik az alap felszereltséghez. Szezonban gyerekeseknek hétvégére nem ajánlom, mert egész éjjel dübörög a zene. Gondolom szezon előtt-után nyugodt a környék. Mindezek ellenére vissza fogunk még menni :).
2015. június 30.a párjával járt itt 55A viszonylag retró külső mögött maximális, kedves és udvarias kiszolgálás. Régen éreztem magam ilyen jól szálláshelyen. Látszik, hogy folyamatosan javítják a körülményeket és gondolom ez nem kevés anyagi megterhelést jelent. Köszönöm a vezető asszonynak,a felszolgálóknak, a recepciós hölgynek és nem utolsó sorban a séfnek. Szép időt és sikeres szezont kívánok. :) :)