2016. augusztus 13.gyerekekkel járt itt 55 Véletlenül bukkantunk a helyre. Nagyon szép kis farm. Változatos szolgáltatásokkal. Csak szétnézni voltunk, meg ebédelni, de biztosan visszajövünk majd valamikor egy pár napra. A gyerekek nagyon élveznék a horgászatot és a fürdőzést. Ebédre grill sajtot kértem vaslapon sült zöldségekkel. A sajtot ott helyben készítik hozzá.
Sajnálatomra nem volt belőle eladó mennyiség. Nagyon ízletes volt. Itthon is szívesen elkészítettem volna.
2016. augusztus 13.gyerekekkel járt itt 35 Aki látta a Zimmer Feri filmet, az kb el tudja képzelni milyen a hely. Csak ha már te vagy a főszereplő, akkor sajnos nem annyira viccesek a szituációk. Megérkezésünk után rögtön ebédelni mentünk az étterembe. 10 perc várakozás után a férjem elindult körbe nézni. Kiderül, egy néni van az egész Panzióban, ő egy személyben a szakács, pincér, recepciós, stb.
Vendégek voltak már ott előttünk is, de volt aki már akkor 2 órája várt az ebédre. Végül nem ott ettünk. A szállás nem lenne rossz. Nyugis helyen van, a szobák nagyon is tágasak, de valami szörnyen ízléstelen. Narancssárga, zöld falak. Fríz mindenhol a falakon is. De a legjobban az óriási tükör zavart az ágy fölött. Nem biztonságos szerintem így aludni. A reggeli már viszonylag gyorsan jött. Akkor már volt pincér is. Nem volt rossz, végül is jól laktunk. Nem lenne rossz hely, de az az érzésem, hogy az üzemeltetők borzasztóan amatőrök. Egy kicsit jobban értenének a vendéglátáshoz, lehetne ez egy kis ékszerdoboz is.
2016. június 28.gyerekekkel járt itt 45 Egyetlen negatívuma a helynek, hogy horror áron lehet itt étkezni. Mi a szalagon futó ételekből válogattunk. Pici tálkákon érkezik az étel. Nagyon gusztusos. Van előétel, hideg, meleg ételek, desszertek, sushi. Sőt már van táblagépük is, amin be lehet jelölni, hogy mit rakjanak fel a szalagra. Ezt a gyerekem élvezte a legjobban.
Ő ugyanis oda van a rákokért és a táblagépen rendelgette magának az ételt, egyébként nem lett volna olyan sok rák féle a szalagon. Ha valami igazán különleges helyet keres az ember, és szereti a japán konyhát, akkor ezt ajánlom.
2016. június 24.gyerekekkel járt itt 55 A hely nagyon hangulatos. Elegáns, vintage stílusú. Nagyon tuti hely lesz, ha már szereznek egy kis tapasztalatot is vendéglátásból és az ételeknél is ennyire odafigyelnek a részletekre. Amire nagyon oda kellene például, hogy a gyümölcslevesre rakott menta levél tiszta legyen. Ne bolti babapiskóta legyen hozzá. Vagy házi vagy inkább semmi.
És ha már az étlap szerint a vendég grill zöldségeket kér, az ne friss saláta legyen. Hanem meleg zöldség, amin látszanak a grillezés nyomai. A pincér picit jobban figyeljen oda, hogy pontosan fel vegye a rendelést. Pl ha édesítőt kér a kávéhoz, akkor ne cukrot hozzon. Ha ezeket az apró hibákat kijavítják, akkor tökéletes lesz a hely.
2016. június 23.barátokkal járt itt 35 Mint cukrászda kiváló hely. Hangulatos, nagyon finom sütijeik vannak. Finom a kávé is, a koktélok, teák. De mint étterem, sajnos a séf váltással együtt az ételek íze, minősége, látványa és ára is negatív irányban változott. Első kóstolás az új séf ételeiből óriási csalódás volt. Magasabb árak és kevésbé dekoratív tálalás jellemezte.
Konkrétan kaptunk rántott zsírt, és grill zöldségek helyett, gusztustalanul vastagra vágott kaliforniai paprikát, padlizsánt, hagymát, ami tocsogott az olajtól. Régen messze földön híres gyümölcslevesük volt. Most almaleves címen kaptunk egy barnás löttyöt, amit megszórtak bolti alma chipsszel. Vagy volt amikor áfonyalevest kértem és nem tejjel, hanem vízzel volt hígítva. Ehetetlen volt. De ugyan így nem tudtam megenni a madártejet sem. Amikor kikértem a pincér szólt, hogy valószínűleg várni kell majd rá. Mondtam nem gond, ehhez képest 5 perc múlva már hozta is. Érezhetően nyers volt a sodó. Egyáltalán nem volt hőkezelve, érződött rajta a nyers tojás íze. Viszont a sütijeik nagyon finomak, egyre látványosabbak, változatosak. Érdemes ide betérni egy barátnői csevejre egy jó kávé mellett vagy meccset nézni akár a teraszon, vagy csak koktélozni.
2016. március 24.gyerekekkel járt itt 45 Nagyon pici a benti étterem rész. De ezt leszámítva, minden szuper. Gyors, kedves kiszolgálás. Finom, gusztusos ételek. Finom volt a banános, ananászos desszert karamellel és csoki fagyival. Bár picit hiányoltam róla valami ropogósságot. Pl tészta félét vagy legalább egy kis grillázst. Nagyon tetszett a kagylós tányér.
Az előre ígért menüs desszert helyett palacsintát hoztak, mivel időközben elfogyott a lúdláb torta. Ezt akkor tudtuk meg, amikor már le tették elénk az asztalra. Ez picit fura volt,de ízlett a palacsinta is.
2016. március 24.gyerekekkel járt itt 35 Gyönyörű épület. Az ember csak ül a vízben és órákig elnézné. Fantasztikus. Aztán mire minden részletét kielemezi az épületnek, akkor rájön, hogy mint fürdő elég szegényes. A gyerek rész 2 kisebb medencéből áll. Egy darab csúszda van, az is egy időre le volt zárva.
Bár hagyták volna úgy, mivel kiderült, hogy az illesztések rosszul vannak összerakva, sebesre súrolta a gyerek testét. Az élménymedencék nem sok élményt tartogatnak, így a nagyobb gyerekek konkrétan unatkoznak. Lehetne egy csúszda legalább ott is, ami nekik való. A gyógymedencék meg elég picik. Egyszer látni kell az épület miatt, de fürdőzni nem idejárnék.
2016. március 24.gyerekekkel járt itt 45 Nagyon elegáns szálloda. Kiváló helyen a Hagymatikum fürdő szomszédságában. A wellness rész volt picit csalódás. A képekről úgy tűnt van egy szép bambuszos élő fal, de sajnos művirágos, és nem is ment a csobogó. Viszont a szaunából gyönyörű kilátás volt a Hagymatikumra, ami valami eszméletlenül szép épület.
Az ételekből nem volt túl nagy választék, viszont az mind minőségi alapanyagból készült. Nagyon ízletesek, gusztusosan tálaltak voltak. Elég pici a hely a svédasztalnál.
2016. március 24.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon hangulatos kis hely. Lehet étlapról is rendelni illetve van menü, valamint a pultból menza jellegű, de nagyon finom ételek. Mondjuk annak, aki nagyon siet és nem akar várni a rendelt ételre. Mi vegyesen ettünk. Érdemes volt várni a zsírjában sült libamájra hagymaboglyával. Ár/érték arányban nincsenek elszállva.
Pici hely, folyamatosan cserélődtek a vendégek. Makulátlan tisztaság még a mosdókban is.
2016. március 24.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon szép környezetben még lombfakadás előtt jártunk itt, de már így is nagyon hangulatos volt a hely. Az ételek bőségesek, nagyon finomak. Életem eddigi legfinomabb francia hagymalevesét ettem itt. Krémes volt, ízletes, cipóban tálalva. A gyerekmenü gyümölcslevese is isteni volt.
Érdemes ide visszajönni jó időben kirándulni egyet, mivel a közelben található a Vekeri-tó is.