2016. május 30.családjával járt itt 45 Ha Balatonfüreden járok, akkor számomra természetes, hogy betérek a Borcsa vendéglőbe. Kiskorom óta a város szerelmese vagyok, hiszen itt meg van minden ami a kikapcsolódáshoz kell. A híres Tagore sétány, Jókai-ház, fagyizók, a Balaton valamint természetesen az éttermek. A Borcsában már voltam télen-nyáron-ősszel és tavasszal, ám évszakokhoz híven mindig mást tapasztaltam.
Az étterem hangulata és kinézete retro (itt az idő ezen változtatni)a kiszolgálással többször is meggyűlt a bajom, azonban az ételek minőségével soha nem volt problémám. Kiválóan készítik el a limonádékat, valamint az én favoritom a mákos guba torta. Egyszerűen ízorgia az az egy tortaszelet! Kiválóan illik hozzá a forró meggy szósz. . . hmm. . már így írás közben is össze fut a nyál a számban. Már ezért megéri betérni hozzájuk:)
Ár-érték aránnyal meg vagyok elégedve (nem drágább, mint más magyar étterem), ha jó ha rossz idő van a kilátás gyönyörű( még akkor is ha nem lehet kiülni), hiszen ott lehetek a Balaton-partjánál. Kell ennél több? :)