2013. augusztus 6.gyerekekkel járt itt 15 2013 05. 13. -n fizettem 5 nap 4 éjszaka félpanziós ellátásra. 2013 07. 29-l kezdődött volna felhőtlen kikapcsolódásunk. Érkezésünkkor közölte velünk T. S. [moderálva - a szerk. ] ,hogy a lefoglalt szobánkat kiadta. Nagy döbbenet, infarktus kerülgetett. Kérdésemre,hogy lehetséges ez,a válasz annyi volt:túl vállalták magukat!
Kérdésem:miért nem szólt május közepétől ez idáig? (Érkezésünk előtt 1 nappal érdeklődtem a hűtőgép bérlési lehetőségéről! ) Választ nem kaptam. Közölte velem ,hogy intézett szállást Balatonlellén. (Előtte egy órával jártam arra)Továbbá szóvá tettem a hűtőgép hiányát,mivel három csillaggal rendelkezik a hotel,(egyenlőre) kötelező lenne. Válasz:ez nem uniós hotel! (Nem emlékszem,hogy ország határát átléptem volna)Mivel,hogy van 84 szobája ,három hónapra nem fog beruházni,közölte velem. Felhívtam a figyelmét ha nincsenek a szobákban hűtőgépek nagy esélyes, hogy a víz fogyasztás fog növekedni. Mert az emberek hűteni fogják,(próbálják)azt amit hűvösebben szeretnének elfogyasztani! Gondolkodóba esett. Mielőtt távoztunk elkértem a panasz könyvet ,leírtam a történteket . Utólag kiderült más családok is így jártak! További lépéseket fogok tenni a jóvátétel érdekében! Tanulság! ? Bízom a szállásadókra,hogy ez a módszer nem általános!