2015. május 27.a párjával járt itt 45 Május 11- 21 között 10 éjszakát töltöttünk férjemmel ezen a csodálatos üdülőhelyen. Elsősorban a táj, a környezet, másodsorban a mofetta lehetősége vonzott bennünket, mivel ettől a gyógykúrától hosszabb távon is pozitív hatásokat várunk. A modern Zsuzsanna szárnyban nyertünk elhelyezést, amely egy gyönyörű parkban található.
A személyzet rendkívül készséges, a szálloda ígényes, színvonalas berendezésű, a wellness kítűnő, a szabadtéri uszoda igazi felüdülést nyújt. A félpanziós ellátás jó szinvonalú volt, csupán az ismétlődő választékkal akadt némi gondunk. Összességében igaz szívvel tudom ajánlani mindazoknak, akik kellemes környezetben keresnek kikapcsolódást. Péter Gyuláné.
2014. június 1.a párjával járt itt 55 Május 11-18 között 7 kellemes napot töltöttünk férjemmel a Hotel Flórában. Mivel visszatérő vendégek vagyunk tudtuk mire számíthatunk és nem is csalódtunk. A szálloda, a szobák kellemesek, kényelmesek, minden konforttal ellátva. A személyzet előzékeny és kedves. A tisztaság- takarítás, ágynemű-, fürdököpenycsere- rendben volt.
Külön kiemelendő a gyógyászati részleg profi és nagyon figyelmes személyzete. A wellness nagyon jó felüdülést biztosít. Kedvező a városi strandra való átjárási lehetőség, amit sajnos a kedvezőtlen időjárás miatt nem tudtunk kihasználni. Aimt kissé túlzottnak tartok, az az étterem I. osztályuvá való besorolása. Különösen az egyhangú reggelik és a szegényes gyümölcs kínálat említendő. Összességében jól éreztük magunkat, másoknak is ajánlom ezt a lehetőséget és remélem mire legközelebb megyünk a belváros is visszanyeri eredeti szépségét! Péter Gyuláné.
2013. december 27.a párjával járt itt 55 Ez év novemberében töltötte feérjemmel együtt három felejthetetlen napot a Hotel Bellevueben. 50-ik házassági évfordulónkra leptük meg magunkat ezzel a kiruccanással! Olyan helyet kerestünk, ahol szép a táj, színvonalas a szállás és "gazdag" a wellness. Nem csalódtunk, mert mindezt megtaláltuk a Bellevue Hotelben.
A szobák, a közös helyiségek, az étterem és akávézók mind,mind iegen barátságosak és színvonalasok. A csúcs azonban a wellness. Nem győztünk egyik medencéből a másikba menni, mert valamelyikben mindig történt valami. A szaunák ilyen széles válastékával még sehol nem találkoztam. A személyzet előzékeny és szívélyes. Mindent összevetve jó szívvel tudom ajánlani másoknak is. Péter Gyuláné és Férje.
2013. szeptember 10.a párjával járt itt 45 A nyár utolsó igazi hetét töltöttük a szállodában. Visszatérő vendégek vagyunk, s számunkra csak kellemes élményekkel szolgált a szálloda. Kiemelném a személyzet kedvességét és előzékenységét. Talán csak az éttermi választék hagy némi kivánnivalót maga után.
A keszthelyi öböl szépen karbantartott parkjába nagyon jól símul bele a szálloda és a "napozó sziget ", ami kellemes időtöltésre ad lehetőséget. Amire oda kellene figyelni az a stégek "hívatlan vendégei" (vadkacsák, sirályok) utáni takarítás. Péter Gyuláné
2013. május 25.a párjával járt itt 35 A szállás nagyon kellemes, a szobák jól felszereltek,modern kialakításuak. A személyzet kedves és szolgálatkész. A gond a fürdő és wellness szolgáltatásokkal volt. A jaccudzi egyáltalán nem működött, a két gyógymedence közül is csak egy. Ami viszont nagyon kiábrándító volt az a környezet.
Mintha egy felvonulási terület közepén találtuk volna magunkat, elhasznált törött bútorok, kiselejtezett nyugágyak, szerte szét szórt építési anyagok, stb. mindenfelé.
2013. április 30.a párjával járt itt 55 A Hotel Flórát elsősorban mint gyógyszállót választottuk. Ebben nem is csalatkoztunk, mert a gyógyászati részleg minden ígényt kielégít, a személyzet előzékeny és figyelmes. Mi a manzard szobát választottuk, ami igen hangulatos és kellemes volt.
Az étterem véleményünk szerint magasabb osztályba sorolt, mint azt megérdemelné,különösen az volt kirívó, hogy Egerben az étteremben helyi bor nem volt kapható. A város és látnivalói maradandó élményt nyújtottak, ezek közül is kiemelném a Marcipán Múzeumot. Már több marcipán múzeumot láttam itthon és külföldöl egyaránt, de az egri felülmúlhatatlan.
2013. április 30.a párjával járt itt 45 A szálloda két részből áll, egy modern szárnyból és egy régebbi típusú felújított részlegből. Mi ez utóbbiban nyertünk elhelyezést. A kényelmes az volt, hogy a két szány egy fútött üvegfolyosóval volt összekötve, így a gyógyászati és az éttermi rész megközelítése nem jelentett problémát.
A széleskörű - TB által is támogatott- gyógykezelések áraival volt némi gond, mivel azok lényegesen eltértek a meghírdetett és visszaigazolt áraktól. Végül is igazunknak sikerült érvényt szereznünk. Erre nyomatékkal felhívom mások figyelmét is!
2013. április 30.a párjával járt itt 55 Jól megközelíthető, kellemes a szoba és figyelmes a wellness részlegen a szolgáltatás. Ami nem volt jó, hogy mivel télen voltunk a városi látnivalók -vár, múzeum, stb. - mind zárva voltak, persze erről a szálloda nem tehet. Akciós ajánlat keretében voltunk és ez igen kedvező volt anyagi szempontból.
Az éttermi ajánlat ízletes és kielégítő volt. Kiemelkedő volt " Ibolya" masszáskezelése, amit azóta is visszasírunk.
Hotel Kiss válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük értékelését, reméljük, hogy még visszatérnek hozzánk valamikor a jövőben!
Üdvözlettel,
A Hotel Kiss csapata