2015. szeptember 2. járt itt 55Sziasztok !
Azt mondják az ember nem változik csak alakul. Nekem sikerült megmaradnom a legjobbnál. . . az pedig a Pejsli. Levesnek leves de mégis több (a gulyás felejtős, a jó balatoni halászlé konkurencia lehet). Amint meglátom az "Őrség fővárosát" ide be kell térnem, és még nem csalódtam. És ami a fő utána elég egy tökös-mákos rétes. Kis örömök az életben. . .
2014. október 28.a párjával járt itt 55 Hello mindenkinek ! Egy szuper ebédet költöttünk el a párommal október egyik csodálatos vasárnapján az étteremben. Korábban már nyaraltunk Badacsonyban de ebben az étteremben még nem jártunk. Most bepótoltuk és úgy néz ki visszajáró vendég leszek. . . A kiszolgálás gyors és kedves volt az ételek nagyon finomak.
Leves gyanánt egy igazi ponty halászlét fogyasztottunk, én ilyen kiadósat és ízleteset már rég nem ettem. Másodiknak jöhetett a szürkemarha-szelet ami szerintem kenterbe veri a legjobb steaket is. . . vörösboros szafttal és hagymamártással. Ez ám a hungarikum ! ! !
2014. október 28.a párjával járt itt 45 Itt este is kiszolgálnak ! Októberben jártunk a városban egy rövid hétvégét eltöltve a párommal. A délutáni biciklizés és esti sétát követően tértünk be az étterembe. Már nagyon éhes voltam és szomszéd gyrosos nem szolgát ki, de jobban jártam. Az étteremben rend, tisztaság és gyors kiszolgálás fogadott.
A hölgy nagyon kedves volt és közölte még leves is van (este 9-kor ! ). Én inkább rántott pontyot kértem ami nagyon finom volt tartár mártással. Így ajánlom mindenkinek !
2014. szeptember 25.a párjával járt itt 55Legutóbb a múlt héten ebédeltünk itt a párommal, mint mindig ha Szombathelyen járok. Az ember egy idő után már nem keresgél új helyeket, hanem biztosra megy. Eddigi tapasztalatom szerint a kiszolgálás gyors és udvarias, az ételek pedig igazán ízletesek. Aki a jó magyar ízekeket szereti és a kicsit retrós étterem hangulatot annak itt a helye. Az ár érték arány is jónak mondható. Ajánlom mindenkinek !
2014. június 13., csoporttal járt itt 55Én már több ízben jártam itt és a hangulata, a szálloda fekvése (a kert végében hullámzik a Balaton. . . ) miatt no és a finom ételek élvezete érdekében csak ajánlani tudom mindenkinek.
A személyzet kedves és pontos, a szálloda szolgáltatásai nekem éppen megfelelők.
Ha egy jó hangulatú kikapcsolódásra vágysz hozd el legalább egy kedves ismerősödet !
Leslie