2019. december 30.a párjával járt itt 45 2019. decemberében, mikor már mindenki a karácsonyi készülődés idegfeszítő köreit futja, mi a párommal a házassági évfordulónkat ünnepeltük a Balaton egyik ékkövén. Kényelmes, otthonos, tiszta szobában töltöttük a három éjszakás pihenésünket. A hotel nagyon jó elhelyezkedésű.
A wellness részlegét nem nagyon vettük igénybe inkább a környéken sétáltunk a jó időt kihasználva. A szálloda szolgáltatásaiból az étkezésen kívül a masszázst igényeltük, amely a várakozásainknak megfelelő frissítő élményt nyújtott. Az étkezések fantasztikusak voltak, mivel nagyon finom, ízletes, fantáziadús ételeket ettünk, kiváló, minőségi alapanyagokból. A csomag tartalmazott egy borkóstolót is, amely nagyon kellemes kikapcsolódást eredményezett.
2018. január 7.a párjával járt itt 55 A karácsonyi felfordulás elől menekültünk párommal az ízlésesen felújított kastély falai közé. Lenyűgöző élmény volt megélni a történelmet egy picit és képzeletben elidőzni az elmúlt századok varázslatos világában. Kiváló személyzet, jól felszerelt, kényelmes szobák, ízletes fogások, elegáns étterem, hangulatosan kialakított terek, alagút rendszer, csodás kilátás a toronyból .
. . . minden a vendég gondtalan kikapcsolódását szolgálja. Kipróbáltuk a menekülő szobát, amely nagyon jó kikapcsolódást nyújtott! Sakkoztunk a szintén korhű szalonban. A szobák elhelyezkedése - mi az éttermi szárnyban voltunk - olyan, hogy a nyugalom az uralkodó, semmi nem zavarta a pihenésünket!
2018. január 4.a párjával járt itt 15 Sajnos nem tájékozódtam eléggé az utazás előtt. . . . így az elhelyezkedés miatt választottam, ám nagyon megbántam! Szó szerint szörnyű! ! ! Tisztaság: értékelhetetlen; hozzáállás: értékelhetetlen; a foglalásban szerepel a parkoló, erre rákérdeztünk érkezéskor, a recepciós "kedvesen" közölte, hogy az utcán keressünk helyet valahol.
. . . ! A szagok, a függöny, a "meleg", a "hangszigetelt" ajtók. . . . remélem a legrosszabb álmaimban sem jön elő. . . .
2016. április 13.családjával járt itt 35 A telt ház nem tett jót az egyébként sem túl csábító szolgáltatásoknak. A lift a szálloda egyik leggyengébb pontja, ennyi ember szállítására nagyon kevés. A szolgáltatások a balatoni strandok nélkül nagyon kevésnek és szegényesnek bizonyultak. A tisztaság is hagyott kivetni valót maga után (pl. a billiárd asztal fölötti lámpára.
a porba péntek éjszaka rajzolt szív még vasárnap is látható volt). Az étkezés az átlagos szállodai színvonalat hozta. Meglátásom szerint a 4 csillag túlzott, mondom ezt úgy, hogy az elmúlt időszakban volt szerencsém Kelet-Magyarországon két 4 csillagos szálloda szolgáltatását élvezni és a különbség leírhatatlan.
2016. április 13.gyerekekkel járt itt 35 A húsvéti hétvégét töltöttük a hotelben 6 fős családi társaságként. A telt házas szállodában kiderült, hogy a balatoni szálloda a Balaton nélkül kevés! Az étkezés, az egyéb szolgáltatások gyalázatosak ennyi embernek. A billiárdnál nem tudtuk eldönteni, hogy az eredeti ajánlatban az alapszolgáltatásoknál szerepelt, vagy a fizetősnél, ám a személyzet részéről a nettó ár közlése mindenképpen amatőr dolog.
Az úszó medence és a hozzákapcsolódó szolgáltatások gyengék és nem túl tiszták. A tisztaság hiányzott a szobák ablakairól és függönyeiről! Megdöbbenésünkre az étkezésnél foglalt asztalok lettek egyik pillanatról a másikra. . . A személyzet vegyes. Volt olyan aki nagyon profi volt és barátságos, de találkoztunk olyannal is akitől egyszer kérdeztünk és többé már nem akartunk, olyannal is aki nem állt a helyzet magaslatán. Barátainktól kaptuk az ajánlást, de Ők eddig csak szezonban voltak. Tény, hogy akkor jobban eloszlik a tömeg és nem akarja mindenki egyszerre a szálloda igen szegényes szolgáltatásait igénybe venni. A szombati Rákász disco nosztalgikus élményeket ébresztett, ezért köszönet! Vasárnap a sok kicsekkolásnak és a kellemes időnek köszönhetően sokat javult a helyzet a kényelem és a szolgáltatások tekintetében.
2014. augusztus 18.gyerekekkel járt itt 25 Ami tetszett:
a személyzet hozzáállása, probléma kezelése (láthatóan fel vannak készítve arra az eshetőségre, ha a vendég problémát jelez)
a partner étteremben az étkezés, valamint az ottani személyzet közreműködése számunkra minden alkalommal élményszámba ment. Nagyon kedvesek, udvariasak, bőséges és ízletes ételek.
. . igazi vendéglátók
a csomag tartalmazott egy wellnes részt is ez végül nagyon jól sült el, ami az értékelésben a pozitívumot jelentette (kellett hozzá 2 munkatárs kb. fél órás szervező munkája! ! ! )
az elhelyezkedés szenzációs, hiszen minden számunkra fontos helyszín egy pár száz méteres körben helyezkedett el
Amivel elégedetlen voltam:
a szobák szerint én nem éreztem a 3 csillagot
a fotók nagyon szuperek voltak (gratulálok a fotósnak! ! ! ), ám a helyszín már maga volt a valóság
a liftben irtózatos penész szag terjengett
a standard szobához nem járt klíma (ez nincs feltüntetve a szobákban elhelyezett tájékoztatón), a levegő keringetését 2 db kis teljesítményű ventilátor adta, amely kissé latin-amerikai hangulatot kölcsönzött az estéknek
a szobák belmagassága óriási, ám belül minden szűkös wc, tusoló, közlekedők
sajnos minden wc öblítésnél, zuhanyzásnál, fogmosásnál iszonyú hangok törtek fel a vízvezeték rendszerből