2017. április 21.családjával járt itt 55 Mi - Anyukámmal meg voltunk elégedve (majdnem) mindennel! A személyzet kedves, aranyos, segítőkész. Az ételek kitűnőek és változatosak voltak! A szobával (beleértbe a törölközőket és köpenyeket is), és az egész Hotel tisztaságával elégedettek voltunk!
Egyetlen kifogás: az egyik medencébe a ki- és bejutás egy kicsit nehézkes még a fiatalabbaknak is (oda szerintem létrát, vagy egy plusz lépcsőt kellene a korlát mellé építeni, szerelni! ) Egyébként minden tökéletes volt, nagyon jól éreztük magunkat, szívesen visszamennénk és ajánlom is az ismerőseimnek!
2015. október 27.családjával járt itt 55 Debrecenből telefonon rendeltem meg az édesanyám születésnapjára a tortát, melyet a Gyulai kirándulásunkon meglepetésnek szántuk a Mamának. Tényleg az volt. Neki és nekünk is a vendégeknek. Már várt bennünket a foglalt asztal. Nagyon szép környezetben van, de a belső az egyenesen ámulatba ejtett bennünket.
A kiszolgálás az egyszerűen lenyűgöző volt. Igaz, hogy a személyzet fiatalokból áll - és ezért is meglepő volt - az udvariasságuk, a kedvességük, a gyorsaságuk is, pedig nagyon sokan voltak. A berendezés, és a sütemény készítésének régi időket idéző kiállítása is tetszett az egész családnak. Legközelebbi utunkon sem hagynánk ki a finom és lélegzet elállító fagylaltok és sütik kóstolását! Természetesen mindenkinek ajánlom! ! !