2013. szeptember 9.barátokkal járt itt 15 Az előttem szólók, már mind megírták a hangulatot, én csak a tapasztalt konkrétumokat írom le. Kuponnal mentünk, így előre ki volt fizetve. Nem néztünk utána a helynek sajnos. A barátaink már előbb odaértek és hívtak, hogy ők legszívesebben eljönnének, mert káosz van, és csődben van a szálloda, az sem biztos, hogy kaját kapunk, a szobák nincsenek kitakarítva.
. . Úgy döntöttünk, hogy ha már kifizettük, megyünk. A 3 db kétágyas szobára, amit foglaltunk, azt mondták, h nincs! ! Nincs szoba, amit foglaltunk! Aztán végül mégis lett egy db kétágyas, meg egy db apartman szerű, ahol a nappaliban is lehetett aludni egy kihúzható kanapén. Mi bevállaltuk a párommal a kanapét, de még mi jártunk jól. Akik a kétágyasba mentek, azt mondták, h egész éjszaka nem tudtak aludni, mert annyira nyomta a vállukat a rugós ágy, meg különben is tiszta penész a szoba, úgyhogy irtóznak oda visszamenni. Tiszta ágyneműnk is csak esete 11-kor lett, úgy kellett kiturkálni a száradók közül. A szobákat mi porszívóztuk ki az ő porszívójukkal, tisztító, fertőtlenítőszerük egyáltalán nem volt! A felszolgáló/recepciós/mindenes lány tényleg kitette a lelkét, tartotta a frontot, legtöbben a helyében már rég otthagyutk volna az egészet. Végül be akartunk írni a panaszkönyve, hogy hivatalos panaszt tegyünk a szerveknél, de erre nem volt mód, mert a panaszkönyv betellt! ! Egyértelmű, hogy be kéne záratni a helyet.