2024. szeptember 4.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nemrég jöttünk haza kipihenten, tele élményekkel! A Zalakarosi Belenus Hotel egy kiváló választás a pihenésre vágyóknak. A szálloda kényelmes, tiszta, légkondicionált szobákkal várja a vendégeket, ahol a szobánként elérhető televízió is hozzájárul a kikapcsolódáshoz.
A barátságos és segítőkész személyzet, kiemelném"Martina" nevű felszogáló hölgyet aki mindenben a vendégek rendelkezésére állt, így igazán otthonos légkört teremtenek munkatársaival. A hotel étterme kitűnő ételekkel kényezteti az ízlelőbimbókat, így az itt tartózkodás valódi gasztronómiai élményt is nyújt. Összességében a Belenus Hotel tökéletes helyszín egy nyugodt, pihentető kikapcsolódáshoz.
2022. szeptember 25.a párjával járt itt 55Kényelmes szállás, finom ételek, kedves személyzet!
A szállodán belüli termálvíz, felfrissítést ad. Vizes zubogók az elernyedt izmainkat fellazítja.
Szauna, és gőzfürdő, házon belül. Masszázs is kipróbálható!
Szállodán belüli parkolás, kényelmes.
A környék turisztikailag is kiváló!