2016. március 16.a párjával járt itt 45 Hogy miért ez a cím? Nagyon egyszerű. Sajnos nagyon sok "habizti", családos, KISGYEREKES utazóval volt "szerencsénk" eltölteni pár napot Szilvásváradon. Nekem is van gyermekem, de soha nem fordult meg a fejemben, ami manapság nagyon sokaknak-önző módon, divatból, hogy nem a megfelelő helyre viszem el a családom, szeretteim.
Ami azt eredményezheti, hogy másoknak és magamnak is okozok pár- vagy több apró kellemetlenséget. Eme szálloda egy kiváló- a kirándulni, pihenni, feltöltödni vágyok remek célpontja lehetne, ha. . . . . . . . . . . Szerintem abszolút nem kisgyerekeseknek való, bár sokakat ez nem érdekel. Remek ételek, kifogástalan kiszolgálás, fantasztikus környék, de. . . . . . . . . . Mind ezen dícséretek csak akkor igazak maradéktalanul, ha nincsenek ott "divatos habiztiék", akik csak azért jönnek el feltünősködni, hogy legyen mit eldicsekedni. Üdvözlettel,