2023. október 16.a párjával járt itt 55Kellően elszeparált ,hangulatos,sajátunknak érezhető,otthonos kiskuckó a nyugodt pihenéshez!
Ősztől van szabályozható fűtés,nyáron ventillátor és szúnyogháló biztosítja a kellemes hőérzetet!
Teafőző,rezsó,hűtőszekrény,tusfürdő,törölközők, megfelelő puhaságú paplan,tiszta ágynemű.... mi kell még? :-D
2023. október 13.a párjával járt itt 55Kültéri medencék hőfoka megfelelő,ami tetszik,hogy van köztük langyosabb és 38 fokos is , a "dögönyöző" nagy vízoszlopok erőssége messze egyedülálló az országban ,az egyéb gyengédebb élményelemek hatása felér egy teljes testmasszázzsal! Nagyszerűen ellazulunk és kikapcsolódunk! A bőrt is ápolja a víz! Nem klóros!
2023. október 13.a párjával járt itt 55Egyszerű foglalás,gyors bejutás után már élvezhetjük is a fürdőzést! :)
A hotelban van internetezési lehetőség ,könyvszoba olvasósarok is!
A személyzet kedves,segítőkész,rugalmas! Ha tovább szeretnénk maradni,vagy hamarabb érkezünk,két perc alatt ezt megbeszélhetjük! Tisztaság mindenütt!
Nagyon szeretünk ide járni,a kedvenc helyünk!