2015. január 5.gyerekekkel járt itt 55 A szálloda elhelyezkedése nagyon jó, minden látnivalót gyalogosan meg lehet közelíteni. A személyzet, a tisztaság kiváló. Az eltöltött napok alatt a gyerekeknek külön készülődéssel, foglalkozással nem unatkoztak. Az ünnepek alatt délutánonként sütemény, aszalt gyümölcsök, forralt bor, a gyerekeknek szaloncukor volt fogyasztható.
A svédasztalos büfé reggeli és vacsora szerintem minden igényt kielégített.
2014. december 5.egyedül járt itt 15Nem tudom senkinek ajánlani, a szoba kicsi, a fürdő szoba ablaka nem teljesen zárható (novemberben voltam), nincs egyetlen pohár sem a szobában,csak "marokkal" lehet inni, fogat mosni, nincs TV, a WIFI "szakadozik.A panzió elhelyezkedése jó, rövid idő alatt el lehet jutni a belvárosba. A padlószőnyeg egy kissé viseltes.
2013. augusztus 11.gyerekekkel járt itt 25Nagyon sokat vártunk a felszolgálóra, hogy felvegye a rendelést. Amikor megkaptuk az előételt _levest_ csalódottan láttuk, hogy a tejfölös gombaleves inkább főzelékre emlékeztetett, az íze pedig szörnyű. Kértem a kis nem egészen három éves unokámnak fél adag levest, ez nem volt megoldható, így az egy adag leves ki kellett fizetni, amit egy ekkora kisgyermek nem tud megenni. A kiszolgálás lassú, az ételek minősége elmarad az áraktól.
2013. április 25.gyerekekkel járt itt 55A város végén jól megközelíthető helyen található az étterem. Az ételek mennyisége, minősége kiváló, sajnos a kiszolgálás egy kicsit lassú, kevesen voltak az étteremben mégis sokat kellett várnunk az ebédre. Az ételek minősége, mennyisége kiváló, talán ellensúlyozza a várakozást. Többnyelvű étlap - szlovák, német, magyar - található. Tágas, ízlésesen berendezett étterem.
2013. április 25.gyerekekkel járt itt 55Ha valaki egy családi ebédre vágyik, esetleg a párjával szeretne egy jóízű, házias ételt enni feltétlen ezt az éttermet ajánlom!
Gyors kiszolgálás, helyben, kemencében sütött finom házikenyér, nagy adag ételek, barátságos, hangulatos hely. Mindenki talál magának, ízlésének megfelelő ételt, melynek mennyisége és minősége kiváló, és ami még nagyon fontos pénztárcakímélő.
2013. április 25.a párjával járt itt 45A város szívében, gyönyörű helyen, a termálfürdő közvetlen szomszédságában található, akár egy hétvégi családi nap beiktatásával. Tiszta, ízlésesen berendezett étterem. Mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő ételt, de vigyázz, mert dél tájban, esetleg ha vacsorázni szeretnél kb. 6-kor, sokat kell várni a szállóvendégek miatt. Ezt feltétlen bele kell kalkulálni.