2019. január 17.a párjával járt itt 55 Párommal jártunk a siófoki CE Plaza Hotelben, ahol mind maga a szálloda, mind az étterem/ételek, mind pedig a wellness részleg szuper volt, csodás kikapcsolódást jelentett! A wellnessben több féle szauna működött, a jakuzziba is be lehetett jutni, és a medence különböző szolgáltatásai is elérhetőek voltak folyamatosan.
A vacsorák és a reggelik rendkívül bőségesek és nagyon ízletesek, egyetlen fájó pontom az volt, hogy a gyümölcs tál túl hamar lefogyott, ami persze köszönhető volt a sok szülőnek, akik elvitték magukkal a gyümölcsöket, nehogy éhen haljon a gyerek, akinek már a fülén is narancslé folyt. :D Az ebéd ezekhez képest szegényes volt (szűkített ebéd szerepelt a kiírásban, ez helyt álló megfogalmazás), ennek ellenére megtaláltuk mindketten a számunkra megfelelő ételt. Ettől eltekintve csodás 3 napos feltöltődésünk volt ebben a sajátos hangulatú szállodában, csak ajánlani tudom!
2019. január 9.barátokkal járt itt 35 Korábban már jártam a szállodában, melynek élményei, emlékei nagyon pozitívak voltak, ezért esett most is Önökre a választásom, és várakozással tekintettem a három napos kikapcsolódás elé. Sajnos azonban jelenleg több olyan tényező is volt, amely elrontotta a tartózkodás élményét, mint például:
- nem mentek a szaunák (csak 2);
- a csomagban foglaltak ellenére nem tudtuk a masszázst igénybe venni, mert nem volt személyzet (?
);
- a recepciós kolléga meglehetősen morcosan viselkedett;
- nagy volt a zsibongás, stb. . . A korábbi pihenéshez hasonlóan az étterem kínálata meglehetősen gazdag volt, a wifi pedig nagyon gyenge. Egy negatívum, ami ellen nem tudom hogy lehet tenni, de szintén rontott a jó megítélésen: a szállóvendégek mintegy 96%-a családos volt, legalább 2 gyerekkel, ennek következtében a megállás nélküli zsongás, kiabálás, hiszti és hangos sírás a wellness részlegen szinte állandóan garantált volt. Félreértés ne essék, nem vagyok egy barátságtalan boszorkány, nekem is vannak gyerekeim, de wellness szállodába szerintem pont azért megy az ember, hogy kipihenje magát, kikapcsolódjon a zsongásból, csendre, nyugalomra, relaxra vágyik. Jelenleg ez semmilyen szempontból nem valósult meg, ezért azt kell mondanom, összességében csalódás volt számunkra ez a három nap, csalódás volt a szálloda. Nagyon sajnálom, mert szerettünk volna rendszeresen vissza látogatni egy-egy hétvégére minden évben, de a jelenlegi negatív tapasztalat miatt ez megdőlni látszik. Javaslom, legyenek kedvesek a téli időszakban is törekedni a teljes kiszolgálásra, a "tökéletesre" ugyanúgy, mint a tavaszi/nyári időszakban. Sok sikert!