2016. május 4.a párjával járt itt 55 “Fiatalság, bolondság”, “Egyszer élünk! ” és hasonló klisés, de annál lelkesebb jelmondatokkal vágtunk neki a hétvégénknek a herceghalmi Abacus Hotelbe. Kedves barátommal valószínűleg korunkból kifolyólag nem a gyerekmedencék alkalmasságát vizsgáltuk (hiszen még nem futkorásznak körülöttünk a kölykök,szerencsére.
. ) és nem is a hotel körüli csodás történelmi múltat fejtegettük. Minket még az sem zavart, hogy a wellness részleg igazából egy olyan medencével rendelkezett ahol a normális fájdalomküszöbbel rendelkező ember szívesen elücsörög (hiszen sajnos az úszómedencét nem sorolnám ide). A kettesben töltött wellness élmény és az általunk vadul lerohant svédasztal ugyanis tökéletesen kielégítette a szükségleteinket. (Na jó, azért a közeli borvidék sem volt hátrány, hiszen ki ne szeretne néha elfogyasztani egy-egy üveg, bocsánat, pohár jó bort. )
A verőfényes napsütésben élveztük a kültéri jakuzzit, este pedig a szaunában izzasztottuk magunkat. A masszázsasztalon elnyújtózva szürcsölgettük a friss gyümölcsös turmixokat. Pihenés gyanánt a szobánkba felrendelt sajtválogatást majszoltuk és a teraszon lógattuk a lábunkat. Ilyen ez a lusta fiatalság - mondhatnák - de mi bizony kiélveztük minden pillanatát és lehetőségét a Paradicsomban!