2013. december 3.a párjával járt itt 55 A hónapfordulónkat töltöttük itt a párommal. Nagyon tetszett képekről az étterem hangulata, elrendezése, ezért is választottam ezt az helyet. Pozitív: A pincér nagyon nagyon kedves volt, mindenben segített, rendelkezésünkre állt bármiről is volt szó. Az étel finom volt, nagyon gusztusosan volt tálalva.
Az élő zene tetszett is, nem is, voltak számok amik kicsit karaoke hangulatúak voltak, ettől függetlenül jó hogy volt. Negatívum talán az, hogy asztalt akartam foglalni fél 7-re, de elvileg már nem volt szabad hely, csak 5-kor. Ehhez képest 5-től 6-ig egyedül voltunk az étteremben. Utána rákérdeztem, és végül kiderült, hogy sokan lemondták vagy nem jöttek el. Ez kicsit fura volt, de nem feltétlen a hely számlájára írandó. A másik a karácsonyi díszítés. Ezt mondjuk meg is beszéltük a pincérrel, hogy kicsit rontja az összképet, de hát ez a "szokás" vagy mifene, úgyhogy muszáj volt feltenni. Pedig annyira szép lenne - Nélküle! ! ! :) Na mind1, lényeg a lényeg, hogy hangulatos kis étterem, kedves, segítőkész kiszolgálással, finom ételekkel, ajánlom mindenkinek :)
2013. november 27.a párjával járt itt 55 Aki pihenésre vágyik, az a legjobb helyen jár, ha ezt olvassa! A boróka hotel kedves, családias hangulatú valóban mini hotel :) A szobák szépek, relatív modernek, tiszták, kényelmesek. A környék gyönyörű, nyugis. Ha az embernek kirándulni támad kedves, érdemes elnézni az Ilona völgyi vízesés felé, mert nagyon szép!
Az ételek finomak, az ott dolgozók kedvesek :) A kerti cicák pedig imádni valóak :) Mindenkinek ajánlom, aki egy kicsit elszakadna a nyüzsitől, csendre és nyugalomra vágyik!
2013. november 27.gyerekekkel járt itt 55 Nagy családdal voltunk itt idén nyáron. Ez volt az első all inclusive nyaralásom, nem csalódtam benne :) A szálloda maga nagyon szép, az egyetlen kivetni való a pókok voltak. . . Az ablakokon sok helyen pókháló volt, a szobákban pedig - főleg a lenti szinteken - sok helyen pókok szaladgáltak.
Ezen kívül az ételek finomak és változatosak voltak - majdnem minden este betegre ettük magunkat. Minden korosztály jól érezte Magát, a szálloda mögött egyből ott a Balaton, a parton is lángos, fagyi, nuggets, italok, így ha valaki a nagy pancsolásban megéhezik nem kell messzire mennie a munícióért :) Nagyon tetszett, hogy voltak koktélok is, én imádom őket, viszont lehetett volna kicsit többféle is, mert így mindig ugyanazt a kettőt ittuk. Ami nekem negatív meglepetés volt, hogy nem volt hajszárító. . . Egy nívósabb hotelben nekem alap dolog lett volna. Mindent összevetve nagyon jó kis hely, szüleim és nagyszüleim már évek óta visszajárnak, nem véletlenül :) Ajánlom mindenkinek!
2013. november 27.barátokkal járt itt 55 A nyáron Siófokon dolgoztam, így sokszor elmentem az étterem mellett. Szinte mindig tele volt, így egyik délután úgy gondoltam én is kipróbálom. A barátnőmmel az olasz kultúra oltárán áldozva tésztát rendeltünk. Az árak egyáltalán nem vészesek, a tálalás ízléses, az ételek pedig finomak. A kiszolgálás is nagyon kedves.
Jól lakottan és jó érzéssel távoztunk :) Mindenkinek ajánlom a helyet, nem véletlen van mindig tele :)
2013. november 27.a párjával járt itt 45Még 2012 novemberében voltam itt az akkori párommal és az apukájával. Kívülről és belülről is kellemes a hely, ahogy a neve is mutatja nem egy puccos étterem, hanem egy vendéglő. A kiszolgálás kedves, az ételek finomak. Teljesen meg voltunk elégedve mindennel. Ebéd után ráadásul egy kis "kirándulással" le is lehet mozogni a bevitt kalóriákat. A kilátóról szemügyre vehető egész Pécs :) Gyönyörű!
2013. november 26.a párjával járt itt 55Egyik kedvenc éttermem! Nagyon szép maga a hely, nagyon kedvesek a pincérek, finomak az ételek, ízléses a tálalás. A heti menüben igényes ételek találhatóak, ízükhöz és minőségükhöz képest igencsak alacsony áron. Eddig mindig finomakat ettünk itt a párommal, ráadásul a legnagyobb csúcsidőben is udvarias és mosolygós a kiszolgálás. Ez az a hely, ahová szívesen visszatér az ember!
2013. november 20.barátokkal járt itt 55 A VOLT fesztiválon is kint voltak, ott a barátnőmmel jártunk Náluk. Az ottani árokhoz képest nem is volt vészes a fagyik és sütik ára, gondoltuk kipróbáljuk. Olyan fagyit kaptunk. . . Úristen! Isteni volt! :) És a kiszolgáló fiúk csokornyakkendője is nagyon imponáló :) Aztán a párommal betértünk később az üzletbe is.
Olyan mint Csodaország! :) Nagyon tetszett! Persze fagyi nélkül nem távozhattunk! :)
2013. november 20.a párjával járt itt 55 Párommal az évfordulónkat töltöttük a Dzsungelben. Imádtuk! A kiszolgálás nagyon kedves, minden pincér mosolygós, udvarias. Nagyon segítőkészek. Előre foglaltunk asztalt, de sajnos nem értünk oda időben, ezt jeleztem is telefonon de sajnos pontos időpontot nem tudtam adni az érkezésünkről, Ők mégis tartották az asztalt.
Az ételek finomak, és változatosak a fogások, mindenki talál kedvére valót. Nagyon szépen van berendezve az egész, megéri eljönni ide :)
2013. november 19.a párjával járt itt 25 Mi a párommal szeretjük kipróbálni a heti menüs kínálatait az éttermeknek, így kerültünk a Vörös Postakocsiba is. Először nagyon tetszett a hely, a pincér kedves volt. Az első negatívum az volt, hogy a nyakunkra hozták a fogásokat, még csak épp elkezdtük a levest amikor már kihozták a főételt.
A leveses tányért egész gyorsan elvitték, ám a második fogás tányérja végig ott figyelt az asztalunk szélén. Még akkor is, amikor már a süteményt is elfogyasztottuk. Mivel az asztalon már semmi hely nem volt, gondoltuk összepakoljuk a tányérokat, hogy legalább valamennyire elférjünk. Abban a pillanatban ott termett a "pincérnő" és közölte, hogy "Ez nem menza, hanem egy étterem! Máskor ilyet ne csináljanak! " és rábökött a tányérokra. Mi ledöbbenve néztünk rá, majd mikor mondtuk, hogy segítő szándékkal tettük egymásra a tányérokat megint közölte, hogy étteremben és nem a menzán vagyunk. . . Ezzel elment. Hozzáteszem utána nem volt hajlandó odajönni az asztalunkhoz, hogy elvigye a poharakat, vagy egyáltalán kérhessük a számlát. . . Lehet hogy fiatalok vagyunk, ettől függetlenül nem kellene minket degradálni. Amennyire tetszett az elején az étterem, akkora csalódással távoztunk a végén. . .