2019. január 17.családjával járt itt 45 Szülinapomat ünnepeltük itt párommal,nővéremmel és sógorommal. Már a megérkezésünkkor tetszett,hogy figyelembe vették a kérésemet,hogy egymás melletti 2 szobát kapjunk. Barátságos volt a személyzet,az első kérésre kicserélték a kicsi fürdőköpenyt nagyobbra. A szobák tiszták voltak,az étteremben a választék megfelelő volt,az ételek ízlettek.
A wellness-részlegen különösen a gyógyvizes medencék tetszettek. Sajnos a szaunában a mi ízlésünknek nem volt megfelelő a textil nélküli használat. Hiányzott még a szobából a fürdőruha szárításának a lehetősége. Ettől függetlenül jól éreztük magunkat,ajánlani tudom másoknak is ezt a szállodát.
2017. március 5.a párjával járt itt 45 A szállodában csak egy éjszakát töltöttünk el a férjemmel. Egy szakmai konferenciára voltunk hivatalosak. A hotel könnyen megközelíthető,a parkolási lehetőség jó. A szoba tiszta és csendes volt. Csak azt hiányoltam,hogy nem volt bekészítve a fürdőköpeny,ezért külön le kellett menni.
A wellness-részleg tetszett,tiszta volt a víz és működtek az élmény-elemek. Nekem különösen a sok infra szauna nyerte el a tetszésemet. A szálloda éttermében jó a kínálat,a személyzet figyelmes. Átlagban jó volt a szálloda,csak a kicsit borsos árak gondolkodtattak el.
2016. március 8., csoporttal járt itt 55 Már több négycsillagos szállodában jártunk,de ez a hotel különösen elnyerte a tetszésünket. Mindenki nagyon udvarias volt. Mikor megérkeztünk nem működött a fűtés,de a takarító hölgy azonnal hívta a szerelőt. A szoba kényelmes,tágas és tiszta volt. Az különösen tetszett,hogy a fürdőszoba és a WC nem egy helyiségben volt.
Az étteremben mindig volt szabad asztal. A pincérek gyorsan és udvariasan szolgáltak ki. Az ételválaszték egy ötcsillagos szállodának volt megfelelő. A wellness-részlegben újra elcsodálkoztunk a sok medencén,a pompás szaunákon,a tisztaságon és az udvarias személyzeten. Elhatároztuk,hogy legközelebb unokákkal látogatunk ide,mert láttuk,hogy itt a gyerekek is jól érzik magukat.
2015. december 12.a párjával járt itt 55 Novemberben egy nagyszerű hírt kaptam. A szállodalánc KVÍZ játékán ebbe a szállodába nyertem egy 2 fős,2 éjszakás pihenést. Az ott tartózkodást a szülinapomra időzítettem. Igazán pompás szülinap lett. A szálloda nagyon tetszett: a személyzet rendkívül udvarias,a wellness-részleg tiszta, és sok medencéje van,a szaunák kellemesek.
Az étterem kínálata bőséges és ízletes. Egy icipici hiányom volt,hogy a szobában nem találtam ruhaszárító radiátort a fürdőruháknak. Összességében csodás 3 napot töltöttünk ott. Ez egy emlékezetes szülinap lesz.
2015. október 28.gyerekekkel járt itt 35 Nem először jártunk ebben a szállodában. Korábban jobbak voltak a tapasztalataim. Most a pici unokánk is velünk volt,talán ezért voltam kritikusabb. Kevés volt a vendég,talán ezért nem működtek folyamatosan a wellness-részlegen az élményelemek,nem működött a gőzkabin. Az étterem kínálata sem nyerte el a tetszésemet.
Viszont a személyzet udvarias volt. A masszőr,Lilla,külön dicséretet érdemel. Színvonalas volt még a gyerekek játszóhelyisége,csak ez a sok játék megérdemelne egy külön szobát,nem egy ilyen huzatos folyosót.
2015. január 6.a párjával járt itt 55 A szállodába szóló ajándékutalványt a születésnapomra kaptam a fiaimtól. Férjemmel töltöttünk itt el 3 csodás napot december 9-től. A szoba tiszta és kényelmes,a személyzet udvarias volt. Az étterem kínálata megfelelő,az ízek finomak voltak. A wellness-részleg is tetszett. Mivel nem volt sok vendég,kényelmesen fürödhettünk,pihenhettünk.
Nekem különösen a tágas infra szauna nyerte el a tetszésemet. Részt vettünk az igazán látványos lovasbemutatón és a különleges középkori lakomán is. Ilyen nem sok helyen található. Remélem,még visszatérhetek ide a családommal,unokáimmal,mert úgy láttam,a gyermekek is jól érezték itt magukat. Ajánlom másoknak is a Hotek Kapitányt.
2014. június 5.gyerekekkel járt itt 35 Párommal és fiam családjával (ahol két 3 év alatti kisgyermek van)voltunk a szállodában. Általában elégedettek voltunk a szolgáltatásokkal. A gyerekeknek a játszószoba nagyon tetszett,de a wellness részlegen is lehetne egy kis vízicsúszda. Az étteremben a felnőtteknek megfelelő volt a kínálat,de a picikre nem mindig gondoltak.
Sajnos a masszázs-kedvezményt nem tudtuk érvényesíteni,mert már nem volt szabad időpont. Ami még nem tetszett,hogy a második emeletről bizony nagyon nehézkes volt a közlekedés. Így csak átlagosra értékelem a szállodát.