2015. október 27.családjával járt itt 55 Mivel mi 10 percre lakunk a helytől, amikor tehetjük megyünk vacsizni. Isteniek a kaják, fini borok, nagy pálinka választék van. A kilátás lenyűgöző, még akkor is ha itt élek, mégis mindig újat mutat, és magával ragad. A hangulat családias, gyors kiszolgálás, kedvesek a pincérek, kitűnő a szakács.
A lányunk külföldön él, de ha hazajön, "első vacsi a Gyuriban, anya kérlek". . . . Szóval aki teheti, menjen kóstoljon. Mi is próbáljuk végig enni az étlapot, na nem egyszerre, csak minden alkalommal mást ízlelünk, és még soha nem csalódtunk! ! ! Tehát Imádjuk! Köszönjük, hogy részese lehetünk az élménynek! ! ! Petrik család Zalaegerszeg
2015. október 23.gyerekekkel járt itt 55 Tavaly, egy másik szállodában, egy kedves pártól kaptuk a tippet, ha tehetjük, ne hagyjuk ki a Hotel Castellot, mert ők, nagyon jól érezték magukat. Hát kipróbáltuk, és mi sem mondhatunk mást, kényeztető, pihentető, luxus élményekben volt részünk. Figyelmes személyzet, szinte családias hangulat, tisztaság, mindenre odafigyelés jellemzi a szállodát.
A konyha is kiváló (+3 kg/fő), azt hiszem ez mindent elmond a fenséges vacsorákról! A környezet sem utolsó, élmény volt a vár, illetve az idilli kisváros is. Villányi séta, mert közel volt, ez is nagy előny. Egy szóval, örülünk, hogy eltöltöttünk pár napot, és feltöltődtünk, még így tél előtt! További jó munkát! Sok elégedett vendéget! Petrik család