2013. december 27.családjával járt itt 55 Kicsi családommal jártam Egerben,ahol a választásunk az Önök Hotelére esett,és ez számunkra jó döntés volt. Igaz rövid időre tudtunk csak eljutni,de annál több élménnyel tértünk haza. . A vár,az egész napos szórakozást biztosított számunkra. . Másnap ellátogattunk a Szépasszony völgybe,ahol finom borokat kóstolhattunk,-vásárolhattunk.
A szállodában pedig jót pihentünk az ízletes vacsi után. . . . Nagyon szép,tartalmas kikapcsolódás volt számunkra. . :))
Üdvözlettel. :K. Melinda
2013. november 23.a párjával járt itt 45 Két alkalommal jártam az étteremben. Meghitt vacsorára invitált a párom. A kiszolgálás kellemes volt, az ételek kínálata is bőséges, finom is volt nagyon. Viszont az árak kissé magasak egy átlag embernek. :( Sajnos ami nem igazán tetszett,hogy nyár révén a teraszon fogyasztottuk vacsoránkat,és mellettünk lévő asztaloknál cigarettázók füstjét is nyelnünk kellett.
. Másodszorra már bent fogyasztottuk vacsoránkat kellemes meghitt környezetben. .
2013. november 23.gyerekekkel járt itt 55 Nyáron kiruccanás céljából Keszthelyre esett a választásunk. A Hotel Kakadu- ban szálltunk meg. Azt hiszem ez volt az egyik legjobb választásunk. . :) Nagyon szép a környezet,családias hangulat,a személyzet tökéletesen végzi munkáját,barátságosak, segítőkészek, a tisztaságra se lehet panaszunk,kényelmes,hangulatos szobák.
Na és a wellness,. . . . az maga a tökély. Minden ismerősünknek ajánljuk azóta is. Mindenképp szeretnék jövőre újra igénybe venni a Hotel szolgáltatásait. Köszönjük!