2019. február 19.a párjával járt itt 55 Nagyon szép környezetben egy tiszta rendezett kis ékszerdoboz a szálloda. A belső berendezés ízléses és ragyogó tisztaság uralkodott. A wellness meglepően nagy a szálló méretéhez képest,a kinti medence is meleg vizes és w egy szép park veszi körbe. A személyzet udvarias látszik,hogy a vendég van a középpontban.
Az ételek finomak és változatosak. Összefoglalva gyönyörű időben egy nagyon kellemes hétvégét töltöttünk az Orchidea szállóban. Köszönjük. .
2018. április 16.a párjával járt itt 55 Csodálatos környezetben,kiváló wellness fürdővel rendelkezik a Szálloda. Remek ételek szép kényelmes és tiszta szobák teszik kellemessé a pihenést. Ezt a személyzet szaktudása és hozzáállása csak emeli. . Köszönjük és reméljük többször leszünk az önök vendégei. .
A környezet és a látnivalók közelsége és megközelíthetősége tették szimpatikussá a szállodát. .
2016. március 26.a párjával járt itt 55Március elején voltunk ott a feleségemmel.Kellemes fogadtatás és egy szép apartman fogadott minket.A szálló étterme talán egy kicsit kicsinek tűnt a vendégek létszámához.Az ételek finomak és bőséges a választék.A személyzet segítőkész és vidám..Nagyon csodás hétvégénk volt..Máskor is szívesen megyünk el...
2015. szeptember 25.a párjával járt itt 55Márciusban voltunk a Nejem születésnapján a szállodában és vacsora után a szobánkban egy aranyos szülinapi torta várt minket. . Köszönjük csodás napok voltak. . . Kellemes szobák és finom ételekkel várták a vendégeket és a Wellness részleg is nagyon szép és tiszta. . A Szálló környezete ideális a pihenésre és a kikapcsolódásra. A személyzet udvarias és szolgálatkész. . Köszönjük. .