2024. május 24.gyerekekkel járt itt 55 Remek hely a kikapcsolcsolódáshoz arborétumi környezetben lévő apartmanok és házak. Nyugalom csend . Segitő kész recepció. Remek ételek kitünő személyzet a konyha michlen csillagos kategoria . Az appartman amiben laktunk tágas a konyha mindennel felszerelt nem elhasznált evő eszközökkel fel szerelve mint egy néhány külföldi tengerparti appartman.
Legyen egy kis negativum is benne szerintem a wellnes kicsi de nem zavaró azt nem tudom hogy Karácsony ás az ünnepek alatt milyen. Sajnos sok helyen a Balaton körül a kerékpárok itt sem a legjobbak a Club Dogogómajor nevéhez szerintem mélyen alatta van . Meg közelités remek mind autóval mint tömegközlekedéssel . 131 Appartman vendégei Majus első hétvégéjén.
Club Dobogómajor válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük, hogy leírta nekünk véleményét és megosztotta másokkal is. Szavai nagyon jól estek szállodánk munkatársainak, kedvességét köszönjük. Bízunk benne, hogy a jövőben is hozzájárulhatunk majd a pihenéséhez.
Üdvözlettel
2024. június 18., Club Dobogómajor
2023. június 8.gyerekekkel járt itt 55 Múlt héten voltunk Egerben sajnos csak 1 éjszakát Remek személyzet nagyon jó szálloda . Jó helyen található szálloda. Megfelelő reggeli. Csendes szobák. Minden a vendégért van Jól sikerül a felujitás. Nem zavaró hogy egy kollégium felső emeleteken van a szálloda. Mindenkinek ajánlom a szállodát ha Egerben jár.
2023. május 12.gyerekekkel járt itt 55 Az elmúlt 7 évben már nem nyaraltunk a hotelban. Nagy változások lettek mindenki számára jó irányban Májusban újra szeretünk volna foglalni itt , a ár érték arányban jó is lett volna csak lett egy kis bibi a történetben szerettünk volna érvényesiteni a kedvezményünket amit 5-6 alkalomal itt töltöttünk évekkel ezelőtt Sajnos nem lehetet.
így nem őket választottuk. De ha már úgy a környéken foglaltam szállást tudtuk hogy lehet kerékpárt bérelni így betértünk oda . Nagy csalodás ért bennünket a kerépárok kritikán aluliak voltak, egy ilyen szállodának sokkal jobb szinvonalú kerékpárflottával kellene rendelkezni. A tulajdonos fia lekezelő stilusban beszélt mikor mondtuk hogy nem jók a kerékpárok ,majd nagy unszolásra elő hozott exra kerékpárokat . Mondta hogy csak ezeket a kerépárok úgy bérelhetők video felvételek készülnek a kerékpárról nem lehetegy karistolás kopás semmi mert akkor nagy birságot kell majd fizetni. Ezek után kerékár nélkül maradtunk.
2023. május 12.gyerekekkel járt itt 55 Tiszta és kényelmes volt a szoba. A személyzet nagyon segítőkész volt, . Mind a fogadtatás, elhelyezés nagyon jó volt. Ezért is voltunk itt harmadszor. A kilátás a szobából lenyűgöző, a napfelkelte csodálatos ! Az étkezés elsőrendű, mind minőségre, mind mennyiségre vonatkozóan. Az alkalmazottakról csak jót lehet írni!
Csak egy apró meg jegyzést írnék a kerékpárok sajnos nem a Panoráma hotel szinvonalának meg felelők.
2022. november 5.családjával járt itt 55Őszi kirándulást terveztünk a családdal Tatára eset a választás. Kíváncsian vártuk a kilátót .Meg döbbentünk hogy milyen magas. Felkészültünk a kilátó meg mászásához
.170lépcső a felső szintig.
2022. november 5.barátokkal járt itt 55 Parkolás kicsit nehezebb mert együtt van az étteremmel de lehetséges. Gyors be jelentkezés . Tisztaság már a belépéskor fellelhető hogy gondos kezekben van a panzió. Be lépve a szobába egy remek helyre érkeztem rend tisztaság fogadott. Le tisztult formák dizájn. Csend nyugalom távol de mégis közel a Centrum.
Reggeli gyenge de elviselhető akár több napra is. Bárkinek ajánlom . Ha erre járok biztos itt fogok meg szállni.
2022. július 12.gyerekekkel járt itt 55Fürdő elég kicsi, és ráférne egy felújítás, a kád magas és kicsi, jobb lenne zuhanyzó. Ezen kívül mindennel elégedettek voltunk, az ételek finomak, a választék jó, a szoba. Pazar kilátás a Balatonra. A strand tiszta gondozott park . 1 baj van csak astrandon a nyugágy kérdés azt lehetne ingyenessé tenni. Remek hely jó meg közelités.
2021. június 19.gyerekekkel járt itt 45 A személyzet segítőkész volt és kedves, udvarias.Reggeli bőséges svéd asztal. Szuper kinti medencék. jakuzzik egy kicsit meleg volt nekem.Csak egy -két kis hibák voltak nem figyeltünk arra hogy a klima fizető. és a uszoda is csak este 20:00 van nyitva és a bowling pálya is.Remek hely csak ajánlani tudom .
2019. október 30.gyerekekkel járt itt 25 1 Rossz hir:Szállodába érkezéskor már a hotel előtt sem lehet meg állni, mert a Harkányi parkoló hely-jegyszedők már elkérik a meg állásért is a jegyet pedig csak a hotelba szerettünk volna be menni be jelenkezni. 2 Rossz hir: Megérkezésünkor rögtön kérték a teljes összeg megfizetését,Más szállodában ez nem így működik szerintünk.
3 Nem igazán jó vélemény: Nem müködő lift . Szoba elfoglalása rendben meg történt, igaz hogy mikor ki mentünk az erkélyre sok poloskával találkozunk a meg volt dögölve , szerintem ezt össze lehetett volna sepregetni. A pincérek mogorva . és lekezelő viselkedés volt tapasztalható. Svédasztalos vacsora is hagyott némi kritikát. Reggeli ugyan az volt mindkét nap második napon szerintem az elöző napon maradt pék áru lett fel helyezve az asztalokra. Wellness részlegen a medencékről már sok helyen hullik a csempe a vízbe ,ez néha balesethez is vezethet majd. medencék hő foka is kritizálható wellness részlegen dolgozó hölgy mondta hogy rossz a kazánjuk és ezért nincs elég gőz amivel lehetne fűteni (vagy csak spórolni akartak)nem működött minden a wellnessben. Mi nem jövünk máskor és nem ajánlom senkinek sem
2017. december 17.gyerekekkel járt itt 55Egy remek étterem a belvárosban. Ár/érték arány. Minden hétvégén 12-15 között kedvezményre van lehetőség.Jó hely.Minden szuper volt Finom ízléses ételek Remek a kiszolgálás.Van házhoz szállítás is. Nyáron terasz szolgálja a vendégeket Pizza és a többi étel remek. Hétköznap menüt is lehet rendelni tőlük.