2013. június 20.a párjával járt itt 55 Amikor megérkeztünk a hotelbe, hideg és sötét volt, egy ronda tüdőgyulladás utáni, hetekig tartó száraz köhögéssel küszködtem, aminek ereje leginkább egy hurrikánhoz volt hasonló, munkát tekintve pedig nehéz időszak volt mögöttem.
Ezzel a nem túl jelentős életkedvvel elhatároztam hogy én most beeszem magam a hotelszobába és 3 napig ki sem dugom az orrom, Hévíz és Zala megye nevezetességeit már úgyis láttam. Csak addig voltam ilyen antiszociális, míg be nem csekkoltam a recepción, ugyanis a személyzet nagyon figyelmes és kedves. A szobánk nagyon szép és tiszta volt, ennél jobban már csak a svédasztalos vacsi vidított fel. A wellness részleg annyira megtetszett, hogy notórius szauna-utáló mivoltom ellenére végigpróbáltam az összeset, a gőzkabint is beleértve, és legnagyobb meglepetésemre annyira jól voltam utána, hogy egész hétvégén úszkáltam, szaunáztam, dúskáltam a svédasztalról és ebből a kombóból repetáztam folyamatosan. Minden tekintetben meg voltam elégedve a hotellel, dícséretes a személyzet, az ételek, a bőség, ami a svédasztalos ellátásban van, a wellness valami csodálatos, nekem az volt a legfontosabb. Mindent köszönök!