2013. szeptember 17., kollégákkal járt itt 55Kellemes hely a szőlő közepén, a központi borház és a szállásról is nagyon szép a kilátás. Finom az étel, reggeli és a vacsora svédasztalos. A borok finomak, pedig én a sört kedvelem. A borkóstolót miden oda látogatónak ajánlom, modern felszerelt borospincét láthat minden oda látogató, Az ajánlatokból pár üveget tározzanak be otthonra is.
2013. augusztus 26.barátokkal járt itt 55 Kicsit sétálnunk kellett az étteremhez a szálláshelyünkről, de kellemes berendezett étterem cukrászda egyben. Megnyerő pincér szolgált ki, az ajánlatában belecsomagolta a 2cl páleszt, amit nem szokta/szoktunk étkezés előtt fogyasztani. Később elhíresültünk, hogy az étkezésünk előtt pálinkázunk.
A levesek, a főételek, az ital,limonádé(amely ízvilágban nem ismert határokat) és a desszert nagyon ízletesek voltak. Az interneten találtuk - elsők között ajánlotta a róka és nem csalódtunk.