2023. július 13.gyerekekkel járt itt 15 Sajnálos módon itt nyaralunk 2023. 07. 10 - e óta és a szállásunkhoz félpanziós étel ellátást a fent nevezett étterem biztasítja. Az első napon a rendelt tyúkhúslevesünkben egy légytetem volt . .
Második alkalommal a paradicsom salátába lévő paradicsom széle penészes volt , majd a következő vacsorakor a kiszolgálás akadozott - nem kaptuk meg illetve nem azt kaptuk amit rendeltünk- amikor ezt jeleztük a fülünk hallatára a pincérek lehülyéztek minket a fizető Vendéget . Az étterembe belső termében (2023. 07. 13kor ) macska mászkál az asztalok alatt várva a leendő falatot. Amikor kértem , hogy adják át a panaszkönyvet nem tudtak adni ,
Az állítólagos üzletvezető egy olyan könyvet tett elém melyben összesen 4 oldal volt mely megvolt írva panasszal ! Ekkor azt mondta ő nem vette észre hogy betelt írják egy üres a4 es lapra éa majd ő beletűzi . A hozzáállás és a körülmények vállalhatatlanok voltak számunkra.
2015. augusztus 8.a párjával járt itt 55Nagyon kedvesek kényelmes hangulatos hely . Nagyon gyorsak és friss isteni az étel. Csak ajánlani tudom :))
2014. augusztus 20.barátokkal járt itt 15 Ma estére asztal foglalásunk volt az eddig jól bevált kellemesnek tűnő étterembe. Érkezéskor elmondták hogy előzetes asztalfoglalásom ellenére ők nem foglaltak asztalt üljünk ahova akarunk. Az kert helységben az asztalok morzsásak foltosak. A pincérnek ezt jelezve jött és letörölte.
Vacsora rendelésünket 1 óra várakozás után hozták hiányosan fel kellett hívni a figyelmüket hogy mást is rendeltünk a válasz jaaaa hozom. Semmi elnézést. Az eset folyamán üdítőt rendeltünk ami 40 perc alatt nem érkezett meg hozzá teszem nem hogy telt ház nem volt körülbelül két asztalnál voltak még vendégek és 3 pincér volt. 2 szer szóltunk hogy rendeltünk inni valót egyszer csak jött a pincér egy teljesen más innivalóval. Egyszer csak 20 : 30 körül lekapcsolták a zenét a fények nagy részét össze pakoltak mindent célozván hogy zárnának de a nyitva tartás szerint 23 :00 ig kellene lenniük. A csúcs Fizetnénk. A vég összeg 12. 800 . 14. 000 ft ot adtam majd fogta a pincér és elsétált. Utána szóltunk. Erre vissza néz jaaa adjak vissza ? ? ? ? Mondjuk hogy igen erre forgatja a szemét és vissza ad 13. 000 ft ból. Újra hátat fordít és elindul. Utána szóltunk hogy nem ennyi volt. Jaaaa jó, és oda vágott még egy ezrest. A maradék vacsorát elcsomagoltattuk arról már nem is beszélve hogy a salátát nem kaptuk meg.