2015. december 10.gyerekekkel járt itt 55Szuper jól éreztük magunkat, egy csillagot azért minuszba, mert 4 csillagosnak túlzás. A reggeli vacsora bőséges, változatos finom, udvarias pincérek, és a kiszolgálás. A lakóhelyemtől messze van, de a hosszút ellenére megérte, világhírű gyógyfürdőbe tölthettem 3 napot . Parkolás megoldott, szobák tiszták, személyzet kedves.
2015. szeptember 14.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Minden kinek ajánlom, akár átutazó, és a helyi lakosoknak is. Központban található, parkoló közel. van frissensült választék, és rengeteg féle pizza, szem szájnak ingere. Az adagok bőségesek, a kiszolgálás gyors, az árak elfogadhatók. Saláták évszakhoz megfelelő alapanyagból készül. Család barát, és fiataloknak is ajánlom.
Minden korosztály számára megtalálható a kedvelt étel. A személyzet változó, de általában fiatalok dolgoznak, kedvesek, udvariasak. baráti társaságok, névnapi, születésnapi összejövetelekre is alkalmas a helység.
2015. augusztus 20.egyedül járt itt 55Mindenkinek ajánlom! kiváló göcseji ízek, kellemes környezet, jó hangulat, az adagok bőségesek, a gyermekekre külön figyelnek, vannak kis adagok. Az árak elfogadhatók, udvarias kiszolgálás. Könnyen megtalálható a központban. Ingyenes a parkolás. Csoportoknak , utazási irodáknak is figyelmébe ajánlom. Az étlap változatos, sok göcseji íz közül lehet választani.
2015. július 18.gyerekekkel járt itt 55 3 napot töltöttünk Hajdúszoboszlón, és sikerült rátalálni az étteremre. 2 napon ott ebédeltünk, az árak vannak olcsóbbak, és drágábbak, tehát közepesek, a szemályzet, kiszolgálás, kedves segítőkészek. Az adagok bőségesek, ízletesek, és nekünk zalaiaknak különlegesek, a tájjelegű ételek kitünők.
Csak ajánlani tudom az éttermet mindenkinek. Nagy az italválaszték, és ebben a hőségben jól esett a közepesen hideg üditő.