2021. november 21.a párjával járt itt 55Nyáron látogatuk meg a párommal, kiváló hely, mindenkinek ajánlom Tiszta, kedves kiszolgálás. Csendes helyen, városhoz közel. Finom ételek. Nem volt tömeg mikor oda látogattunk, pedig nyáron főszezonban voltunk.
2021. augusztus 3.a párjával járt itt 35Párommal ültünk be ebédelni, minden étel hideg volt... leves is csak maximum langyos. Kiszolgálás gépies, semmi kedvesség. Inkább ezt a helyet legközelebb kihagyjuk...
2020. június 29.egyedül járt itt 55Egy menüre ugrottam csak be az idő szűke miatt. Kiváló volt, kedves kiszolgálás. Régen láttam hasonlót ...sajnos. Ajánlom aki teheti térjen be. Nem fog csalódni. 😉 Kellemes hely🙂
2020. január 21.a párjával járt itt 55Kifogástalan ételek,profi kiszolgálás. Röviden ennyi jellemző a helyre. Tiszta szép hely. Mindenkinek ajánlom aki arra jár. Magyaros konyha, remek😉
2020. január 13.a párjával járt itt 25 Már nagyjából háromszor próbálkoztam a helyet kipróbálni. . . először semmi nem volt amit szetettem volna. . sőt a kiszolgáló hölgy kimondottan ellenszenves volt. . Második alkalommal gondoltam megállok kávézni. . este 8 óra volt. . a fent említett hölgy volt ismét a kiszolgáló. . közölte nincs kávé. . kicsit furcsáltam.
. aztán eljöttem. Következő alkalommal mikor bementünk. . pedig ezek után már nem sok kedvem volt. . megkaptuk az ételt amit kértünk,de ismét a fent említett hölgy volt a kiszolgáló. . . vállalhatatlan bunkó stílusban szolgált ki. . . én már ott hagytam volna a francba. . de a párom meggyőzött. . az ételek finomak. . . ne foglalkozzak a hölggyel. Nem tudom miért kell egy teljesen alkalmatlan,ellenszenves kiszolgáló hölgyet alkalmazni. . vagy miért itt dolgozik egy ilyen. . miért nem megy kapálni a határba. . ott ez a stílus talán elfogadható lenne. Az étterem nem rossz,de a hölgyet ne eröltesse a tulajdonos. . nem hiszem hogy csak mi jártunk így vele. .
2020. január 13.a párjával járt itt 55Kellemes hely, finom ételek,kedves kiszolgálás. Ajánlom mindenkinek aki arra jár. Tiszta, ízléses hely.
2019. január 18.a párjával járt itt 45 Ha gyorsan akar enni valamit az erre járó,akkor tökéletes választás,mert ebben a kategóriában a városban nincs másik. Az ételek minősége semmivel sem jobb,vagy rosszabb mint másik gyorséttermi társaik. A tisztaságára nagyobb gondot fordíthatják,mi az alsó szinten ültünk le,de a boxok borzalmas állapotban vannak.
A fenti részt nem láttuk. A kiszolgálás gyors,és kedves. Erős közepes mindent összevetve.
2019. január 18., kollégákkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Évfordulós vacsorára érkeztünk a kollégáimmal,és párjainkal. A hely tiszta, korhű,de a nagy terem miatt elvész a hangulata. A zene kicsit hangos,és lehetne változatosabb. Az ételek minősége kifogástalan,áruk azonban inkább a túrisákra van méretezve. A kiszolgálás udvarias,kedves, de kicsit sikerült a végére össze- vissza kihozni a desszerteket. Egy alkalommal klassz volt,de nem ez lesz a kedvencem a környéken.
2019. január 17.a párjával járt itt 55Kellemesen töltöttük itt a karácsonyi ünnepeket. Az ételek kiválóak,a wellness hibátlan. Másoknak is jó szívvel ajánlom. Tiszta, kényelmes szobák,kedves személyzet.
2018. augusztus 23.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kellemes napokat töltöttünk el itt. A személyzet nagyon figyelmes,kedves segítőkész. Sajnálom hogy a wellness részleget nem tudtuk használni,mert mire a strandtól vissza értünk és végeztünk a vacsorával, bezárt. Lehet hogy legalább nyári szezonban ha legalább 10- ig nyitva lenne,többen használnák. A vacsora a közeli étteremben kellemes,és finom.
A reggeli is finom volt. Ajánlom mindenkinek. A várbelépő,és az arborétum is színesítette a programot,amit a hotel rendelkezésünkre bocsájtott. Az egésznapos strandbelépő kíséretében. Szuper volt! ! Köszönjük!